Bugun...



Bodrumspor Yelken Kulübü yeni tesisleri bugün açıldı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Kulüp Tesisinin resmi açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 12-10-2023 13:35

Bodrumspor Yelken Kulübü yeni tesisleri bugün açıldı

Bodrum Belediyesi tarafından 2022 yılında tamamlanan çalışmalarla uluslararası standartlara kavuşan Yelken Kulüp Tesisinin resmi açılışı, geniş bir katılımla yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlanan tören, katılım sağlayamayan davetlilerin mesajlarının okunmasıyla devam etti.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın ev sahipliğindeki törene Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, , belediye birim müdürleri, Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya ile yönetim kurulu üyeleri, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Arif Yılmaz, BIOR Uluslararası Yarış Komitesi Başkanı Stanislav Kassarov, yelkenciler ve aileleri ile basın mensupları katıldı.

Murat Cancanbay’ın sunuculuğu ile gerçekleşen programda ilk olarak konuşan Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, böyle bir etkinliği ve tesisi Bodrum’a kazandıran Başkan Ahmet Aras’a ve 11 yıldır gerçekleşen BIOR’u düzenleyen herkese teşekkür etti.

 

 

“Bodrum, en önemli denizcilik merkezlerinden biridir”

 Ahmet Aras, Bodrum’un uzun yıllardır denizcilikle iştigal etmiş, tarihin ve kültürün merkezi olan bir kent olduğunu ifade ederken Bodrum’a gelen mübadillere ve mübadillerin denizcilik kültürüne katkılarına değindi. Başkan Aras, ayrıca denizcilik ve tekne yapımına katkı sunan Bodrum’da isim yapmış kişileri de anarak saygılarını sundu.

Seremoni sonunda protokol üyeleri ve yelken sporcusu çocuklar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.

Bodrumspor Yelken Kulübü tesisinde yapılan çalışmalarda kayıkhane, derslikler, tuvalet, duş, soyunma odaları, oturma alanları, sahil ve iskelede yapılan yenilemelerle tesis dünya standartlarına uygun hale getirildi.

Tesis, kapasitesi artırılarak pek çok şampiyona ve organizasyona ev sahipliği yapabilecek duruma getirilmesinin yanında belediye kafe, restoran ve halk plajı fonksiyonlarını barındırıyor. 1875 m² alanda yer alan Yelken Kulüp, Bodrum’a yakışan bir tesis haline getirildi.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI