Bugun...



Bodrumspor 0- Adanaspor 1, “Gol yollarında beceriksiz kaldık”

Bodrum Futbol Kulübü ligin 13’üncü haftasında evinde konuk ettiği Adanaspor’a 1-0 mağlup oldu. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon oynadığı iç saha maçlarında ilk mağlubiyetini aldı.

facebook-paylas
Tarih: 25-11-2023 20:24

Bodrumspor 0- Adanaspor 1, “Gol yollarında beceriksiz kaldık”

Trendyol 1’inci Lig 13’üncü hafta karşılaşmasında Bodrum FK evinde Adanaspor’u konuk etti. Karşılaşmaya etkili başlayan yeşil-beyazlı ekip girdiği ataklardan yararlanamadı. İlk yarı 0-0 berabere sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takımda etkili başladı. Adanaspor Oberlin’in kafa golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında gol olmazken, yeşil-beyazlı ekip Adanaspor karşısında mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte Bodrum FK bu sezon kendi evinde ilk yenilgisini aldı.

GOL YOLLARINDA BECERİKSİZ KALDIK

Mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “ Çok farklı bir maç yaşadık. Oyunun başlangıcından ilk yarının bitimine kadar yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Kalemize gelinmeden gol yedik maalesef bu futbolda var. Bu tip maçların doğasında var başınıza gelebiliyor bizde bunu yaşadık. İlk yarıdaki oyun doğruydu, sadece gol noktalarında beceriksiz kaldık. İkinci yarı bir ara oyundan koptuk kendi hatamızla gol yedik. Maçı mağlup bitirdik üzgünüz, bizim için iyi bir hafta olmadı. Buradan yaptığımız hatalardan dersler çıkarıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI