Bugun...



Bodrum’un 'Eğitim Annesi' Mahinur Uslu yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde eşi Cemal Uslu ile birlikte eğitim için yaptıkları yardımlarla Eğitimin Annesi olarak bilinen Mahinur Uslu bugün yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 05-10-2022 20:09:32 Tarih: 05-10-2022 15:11

Bodrum’un 'Eğitim Annesi' Mahinur Uslu yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde eşi Cemal Uslu ile birlikte başta Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu olmak üzere birçok eğitim kurumuna yıllarca yardım eden Mahinur Uslu bugün yaklaşık bir haftadır tedavi gördüğü özel hastanede 91 yaşında yaşamını yitirdi.

Yaptırdığı eğitim yuvalarını sık sık ziyaret ederek eksikleri gideren ve Bodrum’un sevilen hayırseverlerinden olan Mahinur Uslu’nun eşi Cemal Uslu’da 18 Ekim 2015 tarihinde yaşamını yitirmiş Bodrum Belediye Meydanı’ndan öğrencilerinin düzenlediğini anlamlı tören ile son yolculuğuna uğurlanmıştı.

 

 

BİNLERCE ÇOCUĞU VARDI

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği’nin başkanı ve turizmci Galip Gür halası Mahinur Uslu’nun ölümünün eğitim ve öğretim camiasından önemli bir değerin yitirilmesi olduğunu belirterek “Halamın ve eniştemin çocukları yoktu, onların yaptığı okullar ve yardımlarla binlerce çocukları oldu. Eğitim öğretim konusunda bizlerde ailesi olarak yardımlarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Mahinur Uslu 06 Ekim Perşembe günü, Bodrum Merkez Adliye Camisi’nde kılınacak ikindi Namazı sonrasında, Gümbet Türbe Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

 

 

 

 

 

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI