Bugun...



Bodrum’da sıcak hava çocuklara yaradı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde iki gündür süren sıcak ve güneşli hava çocuklara neşe kaynağı oldu. Çocuklar 27 dereceye varan hava sıcaklığında bugün bol bol denize girdi, oynadı.

facebook-paylas
Tarih: 05-02-2021 19:24

Bodrum’da sıcak hava çocuklara yaradı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaklaşık iki hafta süren sağanak yağış ve fırtınalı havanın ardından dün öğle saatlerinden itibaren açan güneşli ve sıcak hava bugünde devam etti. Hava sıcaklığının 27 derece deniz suyu sıcaklığının ise 20 derece ölçüldüğü Bodrum’da çocuklar aileleri ile birlikte sahillere akın etti. Birçok çocuk denize girip yüzüp eğlenirken ebeveynleri de  sahilde güneşlendi, piknik yaptı.

 

 

HAVA ÇOK GÜZELDİ YÜZMELERİNE HAYIR DİYEMEDİK

 

İki çocuğu ile birlikte Paşatarlası sahiline gelen evli ve iki çocuk annesi 38 yaşındaki Perihan Kılıç “Hava iki gündür mevsim normallerinin çok üzerinde sıcak. Hpem iyi hem değil. Sahile geldik çocuklar çok sıcak olduğunu görünce denize girmek istediler. Hava o kadar güzelki hayır diyemedim” diye konuştu.

Bodrum’da hava sıcaklığının kademeli olarak önümüzdeki Perşembe gününe kadar artmaya devam edeceği , hava sıcaklığının mevsim normallerine dönerek yağış beklendiği belirtildi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI