Bugun...



Bodrum’a sezonun ilk yolcu gemisi geldi

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen sezonun ilk yolcu gemisinden inen yaklaşık 526 turist ilçeyi gezdi. Bol bol alışveriş yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 23-04-2022 11:49

Bodrum’a sezonun ilk yolcu gemisi geldi

Yunanistan’ın Rodos Adası’ndan bu sabah saatlerinde Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen sezonun ilk yolcu gemisi Artania’dan inen 540 turist ilçede bol bol alışveriş yaptı tarihi ve turistik yerleri gezdi. 230 metre uzunluğundaki Bahama Bayraklı gemi 12 Nisan tarihinde Alanya’dan Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra Akdeniz’deki yolculuğuna devam etmişti.

kumbahçe Mahallesi'ndeki gemi yanaşma iskelesine demirleyen ve 448 personelin bulunduğu gemiden inen Alman, Hollandalı, Yeni Zelandalı, Amerikalı ve Belçikalı turistler Bodrum çarşı merkezine yürüyerek gitti. Bol bol alışveriş yapan turistler ardından Bodrum Kalesi, Myndos Kapısı ve Antik Tiyatro ile dünyanın yedi harikasından biri olan Kral Mousolos’un Mezarı’nı ziyaret etti. Bazı turistler ise güneşlenip denize girdi.

Bugün akşam saatlerinde İzmir’in Çeşme ilçesine hareket edecek olan gemiden inen Hollandalı Andersen Kopakhagen “Her yıl gemi yolculuğuna çıkarım. Bodrum’a 4. Kez geliyorum, her seferinde farklı anılarla ve izlenimlerle dönüyorum, Akdeniz’deki en güzel kentlerden biri” diye konuştu.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI