Bugun...



Armada, 3. Şubesini Bodrum'da Açıyor

Armada Denizcilik Eğitim Merkezi, 2 Şubat Cuma günü Yokuşbaşındaki Bodrum şubesinin açılışını gerçekleştirecek

facebook-paylas
Tarih: 31-01-2024 18:42

Armada, 3. Şubesini Bodrum'da Açıyor

2002 yılında faaliyetlerine başlayan ve şu anda 350 öğrencisi bulunan Armada Denizcilik Eğitim Kurumları, 3. şubesini Bodrum’da açıyor. İstanbul ve Antalya'nın ardından Bodrum'da denizcilik eğitimi vermeye başlayacak tek kurum olacak olan Armada Grubun vereceği eğitimler arasında; yat kaptanlığı, gemici, yat hostesi, ECDIS, BRM, radar, ISPS, STCW, aşçı, sınırlı vardiya zabiti gibi toplamda 67 farklı denizcilik alanı bulunuyor.

Armada Denizcilik Eğitim Merkezi, Bodrum Yokuşbaşında, Umurça mahallesi, Emin Anter Bulvarı No:34, Bodrum adresinde hizmet vermeye başlayan şubesinin açılışını, 2 şubat cuma günü saat:14:00'te gerçekleştirecek. Açılışa kamu, özel sektör ve STK'ların temsilcileri katılacak.

İlk öğretim, Orta öğretim ve üniversite mezunu olan her kişinin meslek edinebilmek için müracaat edebileceği bir kurum olan Armada Denizcilik Eğitim Merkezilerinin kurucusu Deniz Güner, “Bodrum’daki okulumuz aslında başka bir isimle 10 yıldır eğitim veren bir kurumdu. Biz bu okulu satın alarak Armada Denizcilik adı altında binasını ve teknik olarakta modernleştirerek eğitim düzeyini yükselttik. Kapasitemiz 540 öğrencidir. Şimdilik okulda 170 öğrenci eğitim görüyor. Okulumuzda denizcilik konusunda her türlü eğitim verilmektedir.” dedi.Armada Denizcilik Eğitim Merkezinin müdürü Mesut Barık, “Bodrum denizcilik konusunda çok üst seviyededir. Bodrum’da her konuda denizci eleman aranıyor. Denizcilikle ilgilenen tüm Bodrumluların açılışımıza davet ediyoruz.” diye konuştu.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI