Bugun...



Altın Makas Alaattin Top son yolculuğuna uğurlandı

Bodrum’un Kumbahçe Mahallesi Atatürk Caddesi’nde yıllarca Altın Makas isimli terzi ve konfeksiyon mağazasını işleten ve dün fidan dikerken kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Alaattin Top bugütn öğle saatlerinde Kızılağaç Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

facebook-paylas
Tarih: 24-04-2021 14:12

Altın Makas Alaattin Top son yolculuğuna uğurlandı

Bodrum’un Kızılağaç Mahallesi’nde yaşayan evli ve iki çocuk babası 60 yaşındaki Alaattin Top Atatürk Caddesi’nde yıllarca Altın Makas isimli terzi ve konfeksiyon mağazasının işletmeciliğini yaptı.

 

 

BODRUMLULARIN SEVDİĞİ BİR ESNAFTI

 

Bodrum’daki arkadaşları ve dostları arasında çok sevilen ve sayılan Top dün akşam saatlerinde evinin bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirirken aniden fenalaşarak yere yığıldı. Yakınlarının yardımına koştuğu Top için sağlık ekibi çağrıldı. Ancak Top kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Top’un Kızılağaç’ta yaşamını yitirmesi mahalle halkını üzüntüye boğdu.

Pandemi kurallarına uygun düzenlenen cenaze törenine Top’ın eşi Aynur ve kızı Buket Top cenaze törenine katılmadı. Bodrum Belediyesi Zabıta Trafik Amirliği’nde görevli oğlu Bülent Top ise babasının cenazesini amcası Mustafa Top ve akrabaları ile birlikte taşıdı.

 

 

ANİ ÖLÜMÜ ŞOK ETKİSİ YARATTI

 

Bugün öğle saatlerinde düzenlenen cenaze namazının ardından Kızılağaç Mezarlığı’nda toprağa verilen Alaattin Top’un ani ölümü ilçede ve esnaf arkadaşları arasında büyük üzüntü yarattı.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI