Bugun...



Altay - Bodrum puanları paylaştı 1-1

Bodrum Futbol Kulübü deplasmanda konuk olduğu Altay’la 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısında etkili futbol oynadıklarını söyleyen teknik direktör İsmet Taşdemir, “İkinci yarı istediğimiz gibi oynayamadık. Buna rağmen de müsabakayı kopartabilirdik. Maçın böyle bitmesi bizi üzdü” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 26-09-2023 13:12

Altay - Bodrum puanları paylaştı 1-1

Trendyol 1’inci Lig 6’ıncı hafta karşılaşmasında Bodrum FK,  deplasmanda Altay’a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Bodrum FK’da Gökdeniz’in sert vuruşunda top direkten döndü. Yeşil-beyazlı ekipte Aldair’in penaltı vuruşunda top ağlarlar buluştu. Yeşil- beyazlı ekip soyunma odasına 1-0 önde girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Bodrum FK etkili oyununu sürdürdü. Maçın son dakikalarına doğru Altay, Zeki’nin golüyle beraberliği yakaladı. Karşılaşma 1-1 sona erdi. Bu sonuçla 16'ncı sıradaki Altay 4 puana ulaştı. Bodrum FK ise 11 puanla 5'inci sıraya düşüp 3'te 3 yapma ve 2'nci sıraya yükselme şansını kaçırdı.

 

MAÇIN BÖYLE BİTMESİ BİZİ ÜZDÜ

Maçın ardından açıklamalarda bulunan İsmet Taşdemir, “İlk yarısını çok iyi oynadığımız domine ettiğimiz çok pozisyona girdiğimiz ve sadece bir gol bulduğumuz maçın ikinci yarısında maalesef doru oyunu oynayamadık. İkinci yarı da istediğimiz gibi oynayamadık. Buna rağmen de müsabakayı kopartabilirdik. Maçın böyle bitmesi bizi üzdü. Ama hep söylüyorum puan puandır. Biz de 1 puanımızı aldık ve önümüze bakacağız" dedi.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI