Bugun...


Polisler, şehit asker kardeşinin hayalini gerçekleştirdiler
Tarih: 02-07-2020 12:44:06 Güncelleme: 02-07-2020 13:25:06 + -


Muğla İl Emniyet Müdürlüğü 2006 yılında şehit olan Astsubay Hakan Taşdemir’in kız kardeşi Çiğdem Taşdemir’in bir helikopteri yakından görerek içine binme isteğini gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 02-07-2020 12:44

Polisler, şehit asker kardeşinin hayalini gerçekleştirdiler

Polisler, şehit asker kardeşinin hayalini gerçekleştirdiler

 

Ankara’nın Polatlı ilçesi yakınlarında 2006 yılında askeri aracın devrilmesi sonucu yaşamını yitiren Astsubay Hakan Taşdemir’in kız kardeşi Çiğdem Taşdemir bir helikopteri yakından görme ve içine binme isteğini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya iletti.

Soylu’nun talimatı ile harekete geçen Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Çiğdem Taşdemir’i Muğla’da ağırladı. Taşdemir polis helikopterinin yanına götürüldü, helikopter ile ilgili bilgiler verildi. Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu tarafından  özel olarak hazırlatılan ve üzerinde polis logosunun yanı sıra , ''Polis dostunuz, arkadaşınızdır.'' yazılı tişört İl Emniyet Müdür Yardımcısı  Tümer Yılmaz tarafından Çiğdem Taşdemir 'e takdim edildi,  hatıra fotoğrafları çektirildi. Kızının dileğinin gerçekleştirilmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu dile getiren şehit babası Haluk Taşdemir’  de İçişleri Bakanımıza ve İl Emniyet Müdürümüze teşekkürlerini iletti.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI