Bugun...


NUSRET GÖKÇE MİKONOS' DA CORONA KURBANI OLDU
Tarih: 03-05-2020 15:00:00 Güncelleme: 03-05-2020 15:49:31 + -


Yunanistan’ın ünlü haber sitesi geçtiğimiz yıl sosyetenin dünyaca ünlü tatil adası Mikonos’ da restoran açan Nusret Gökçe’nin bu yıl restoranını corona yaygın hastalığı nedeni ile açamayacağını yazdı.

facebook-paylas
Tarih: 03-05-2020 15:00

NUSRET GÖKÇE MİKONOS' DA  CORONA KURBANI OLDU

NUSRET GÖKÇE MİKONOS'DA  CORONA KURBANI OLDU

 

Yunanistan’ın Ege'deki dünya jet sosyetesinin tatil merkezi Mikonos adasında geçtiğimiz yıl Yunanlı Nammos Grubu ile birlikte Hora bölgesinde Nusret Mikonos’un açılışını düzenlediği bir parti ve şov ile kutlayan Nusret Gökçe'nin işlettiği restoranın  corona virüs mağduru olduğu açıklandı.

 

 

 CORONA ENGELİ

 

Yunanistan’da yayın yapan www.protothema.gr haber sitesinin bugün okuyucularına “Nusret Corona Kurbanı” başlığı ile duyurduğu haberde Nusret Mikanos restoranın birçok ünlü otel ve restoran ile birlikte bu yıl açılmayacağı kararını aldığını belirterek “Corona tedbirleri gereğince Yunan adalarında turizmin en erken Temmuzun sonu Ağustos ayının başında açılmasının beklendiği nedeniyle Nusret Mikonos’un açılmayacağını  duyuruldu” ifadelerini kullandı.

Haber sitesi Nusret’in Mikonos’da ki özel fotoğraflarına da yer verdi.

New York, Miami, Dubai ve Abu Dabi’de restoranları bulunan Nusret Gökçe’nin işletmeciliğini yaptığı Nusret Mikonos geçen yıl açılmış ve  yaklaşık 80 personel çalışıyordu.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI