Bugun...


Çevreci ana Saynur Gelendost’un oğlu Serhat Gelendost yaşamını yitirdi
Tarih: 08-05-2020 21:15:12 Güncelleme: 08-05-2020 22:23:12 + -


Bodrum ‘da yaşayan dünyaca ünlü çevreci ve Abdi İpekçi Barış Ödülü Sahibi ressam Saynur Gelendost’un oğlu Serhat Gelendost yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Tarih: 08-05-2020 21:15

Çevreci ana Saynur Gelendost’un oğlu Serhat Gelendost yaşamını yitirdi

Çevreci ana Saynur Gelendost’un oğlu Serhat Gelendost yaşamını yitirdi

 

ANTERHABER - Bodrum’da yaşarken 2 mart 2002 tarihin de yaşamını yitiren çevreci ana Saynur Gelendost’un oğlu 68 yaşındaki Serhat Gelendost ‘un İstanbul’da yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Bugün öğle saatlerinde İstanbul’dan gelen bilgileri göre kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Gelendost’un öldüğü Bodrum’da belediye anonsu ile dostlarına duyuruldu. Saynur Gelendost ve Serhat Gelendost’un çevreci  dostları, arkadaşları  Arif Yılmaz, Filiz Dizdar , Gaye Cön, Reşat Uygun gün boyunca Serhat Gelendost’un cenazesi ile ilgili bilgi almaya çalıştı.

 

 

Serhat Gelendost’un bugün öğle saatlerinde İstanbul Karacaahmet Mezarlığı’n da toprağa verildiğini öğrenildi. Mavi Yol Girişimi sözcülerinden Filiz Dizdar “Serhat' ın öldüğünü duyunca inanamadık saatlerce durumu netleştirmeye çalıştık kimseye ulaşamadık. Belki Serhat’ı annesi Saynur ablanın yanına defnetme şansımız olurdu. Çok üzgünüz, Allah rahmet eylesin” dedi.

Saynur Gelendost’un eşi ve Serhat Gelendost’un babası mimar Can Gelendost’ da 22. Ağustos 2004 tarihin de Bodrum’da yaşamını yitirmişti.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI