Bugun...


BODRUM HALKI YASAKLARA UYUYOR, BELEDİYE YARDIM GÖTÜRÜYOR
Tarih: 11-04-2020 17:09:33 Güncelleme: 11-04-2020 17:09:33 + -


Sokağa çıkmağa yasağının ilan edilmesinden sonra tedbirlerini arttıran Bodrum Belediyesi ekipleri vatandaşa hizmet vermeyi sürdürüyor. Bodrum halkının yasaklara büyük bir oranda uyduğu ve hemen hemen kimsenin sokağa çıkmadığı görüldü.

facebook-paylas
Tarih: 11-04-2020 17:09

BODRUM HALKI YASAKLARA UYUYOR, BELEDİYE YARDIM GÖTÜRÜYOR

BODRUM HALKI YASAKLARA UYUYOR, BELEDİYE YARDIM GÖTÜRÜYOR

Corona virüsü salgını  nedeniyle alınan sokağa çıkma yasağı döneminde ihtiyaç sahibi vatandaşların  yanında olmak için yasağın açıklandığı dakikalardan itibaren kriz masasını toplayarak çalışmalarına başlayan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, ihtiyacı olan herkesin yanında olacaklarını belirterek

"Dün gece saat 22.00 sularında sokağa çıkma yasağı açıklanınca kriz masamızı topladık ve hafta sonu uygulanacak olan yasak ile ilgili olarak hareket tarzımızı ve vatandaşlarımıza destek olabilmek için yol haritamızı belirledik. Şuanda sahada olan ilgili arkadaşlarımızın faaliyetlerini takip ediyoruz. Hem çağrı merkezi üzerinden hem de sosyal medya kanallarından gelen talepleri değerlendiriyoruz.  Sahadaki personellerimizin ile vatandaşlarımızdan gelen bütün taleplere karşılık vermeye çalışıyoruz. Fırıncılarımız da mahalle aralarında dolaşarak evlerin kapısına kadar ekmekleri götürüyorlar. Çalışmalarımızda olumsuz bir durum yaşanmıyor yavaş yavaş sistem yerine oturmuş durumda. Hafta sonu bütün personelimizle vatandaşlarımız yanında olmayı sürdüreceğiz." Dedi.

 

 

Aras daha sonra fırınlarda, nöbetçi eczanelerde ve zabıta noktalarında denetlemelerde bulundu.  Yardım çalışmalarını sürdüren personelleri sahada  kontrol eden Başkan Aras evlerinin balkonlarında oturan vatandaşlarla kısa süre sohbet ederek bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI