Bugun...


Bodrum alev alev 12 saatte 12 yangın çıktı
Tarih: 16-07-2020 13:54:49 Güncelleme: 16-07-2020 13:54:49 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde son 12 saat içerisinde 12 yangın çıkması itfaiye ve polis ekiplerini alarma geçirdi. Bölgede sık sık yangına yönelik uyarılar yapılmaya başlandı.

facebook-paylas
Tarih: 16-07-2020 13:54

Bodrum alev alev 12 saatte 12 yangın çıktı

Bodrum alev alev 12 saatte 12 yangın çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesi ve mahallelerinde son 12 saatte tam 12 yangın çıktı. Bodrum’un Mumcular, Bitez, Göltürkbükü ve Kadıkalesi Mahallele’ rinde  2 iş yeri, 2 ev, 4 arazi, 4 çöp yangını çıktı.

 

 

EV VE İŞYERLERİNDE YANGIN ÇIKTI.

Göltürkbükü  Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan bir işyerine ait depoda elektrik kontağından çıkan yangın yandaki ev ve işyerlerine sıçramadan önlendi. Yangında büyük maddi hasar meydana geldi. Turgutreis mahallesinde iki iş yerinde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

Kadıkalesi Mahallesi'nde ise makilik alanda çıkan yangın rüzgarın etkisi ile hızla büyüdü. Bodrum Belediyesi ve orman işçilerinin müdahale ettiği yangın tarım arazilerine de zarar verdi. Yangınlarda 2 hektarlık alan zarar gördü.

 

 

ORMANLIK ALANDA KONUŞLANDILAR

Mumcular  Mahallesi 184. sokakta bulunan bir evin mutfağında çamaşır makinasından çıkan  yangına müdahale eden itfaiye erleri alevlerin başka odalara sıçramasını engelleyerek yangını kısa sürede söndürdü. Bodrum Belediyesi itfaiye, zabıta ve Orman İlçe İşletme Şefliği’ne ait ekipler havanın çok sıcak ve bölgenin rüzgarlı olması nedeniyle alarma geçirildi. Bodrum yarımadasının kritik bölgelerinde orman ve belediye arazözleri anlık yangınlara karşı konuşlanarak beklemeye başladı.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI