Bugun...


FATMA GİRİK "İÇİMDEKİ ATATÜRK ÇOCUĞU HİÇ ÖLMEDİ"
Tarih: 23-04-2020 17:33:56 Güncelleme: 23-04-2020 17:33:56 + -


Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü sinema sanatçısı Fatma Girik 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için evine astığı 60’ ar metrekarelik dev Atatürk posteri ve dev Türk bayrağı ile ilçede büyük beğeni kazandı .

facebook-paylas
Tarih: 23-04-2020 17:33

FATMA GİRİK

 

FATMA GİRİK "İÇİMDEKİ ATATÜRK ÇOCUĞU HİÇ ÖLMEDİ"

 

ANTERHABER -  Sözcü’ye özel açıklama yapan Girik “Ben bir Atatürk çocuğuyum ve bize emanet edilen bu bayramı ölene kadar kalbimde taşıyıp kutlayacağım, bu nedenle evimi Atatürk posteri ve dev Türk bayrağı ile donattım, içimdeki çocuk asla ölmedi. 23 nisan bayramlarını hiç kaçırmazdım" dedi.

 

 

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Torba mahallesindeki villasında köpekleri , ablası Münevver Girik ve hizmetlileri ile birlikte  yaşayan ünlü sinema sanatçısı 78 yaşındaki Fatma Girik bu sabah saatlerinde iki katlı villasına 60 ar metrelik dev  Atatürk posteri ile dev Türk bayrağı astı. Yoldan geçenlerin büyük beğeni ve şaşkınlıkla izlediği Girik'in villasını görenler bol bol fotoğraf çekti.

 

İÇİMDEKİ ATATÜRK ÇOCUĞU HİÇ ÖLMEDİ.

 

Bel ağrıları nedeni ile ayakta durmakta oldukça güçlük çeken ve iki yardımcısının yardımı ile Sözcü’ye fotoğraf vermek için villanın bahçesine çıkan  Girik "Ulu Önder Atatürk'ümüzün bizlere çocuklara armağan ettiği ve dünyada tek olan bu bayramı nefes aldıkça  ömrüm yettiğince bende kutlayacağım, Çünkü ben Atatürk çocuğuyum içimdeki Atatürk çocukluğu asla ölmedi, bundan daha güzel bir gün olabilir mi, evimi Atatürk posteri ve Trük Bayrağı ile donattım böyle iki güzel manzara birbirine ancak bu kadar yakışabilir, Atatürk' ümüzle gurur duymalı O'nun bize bıraktıklarını yaşamalı ve asla unutmamalıyız ki  O olmasaydı bugünleri göremezdik" dedi.

 

 

 

SALGIN HASTALIKTA OLSA FELAKETTE OLSA BÖYLE BİR BAYRAM ASLA UNUTULAMAZ

 

Hemen her 23 Nisan bayramını izlemek için tören alanların gittiğini ve çocuklarla birlikte olduğunu belirten Girik “^Ne salgını ne felaketi olursa olsun bu bayram öyle unutulacak unutturulabilecek bir  bayram değil, gördüğünüz gibi yine her yır kırmızı beyaz, her yer Atatürk , böyle bayramlar, böyle bir lider  değil 100 yıl,  800 yıl geçse unutulmaz” dedi.

Girik daha sonra yardımcılarının yardımı ile evine girdi.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI