Bugun...


Kaymakam Aksoy “Devlet vatandaş el ele hep birlikte başaracağız”
Tarih: 29-04-2020 17:57:19 Güncelleme: 29-04-2020 17:57:19 + -


Marmaris’te bugüne kadar Coronavirüs ölümlü vaka hiç yok, son 10 gündür de Coronavirüs teşhisli hastaya hiç rastlanılmadı!..

facebook-paylas
Tarih: 29-04-2020 17:57

Kaymakam Aksoy “Devlet vatandaş el ele hep birlikte başaracağız”

 

 

Kaymakam Aksoy “Devlet vatandaş el ele hep birlikte başaracağız”


ANTERHABER - Tüm dünyayı saran Coronavirüs Salgınını önleme tedbirleri devam ederken, Türkiye’de ilk kez 10 Mart’ta resmi olarak varlığı açıklanan Coronavirüs Salgınına karşı Muğla’nın turistik ilçesi Marmaris verdiği üst düzey mücadelesi ve alınan başarılı sonuçlarla ülke gündemine oturdu.


Marmaris ‘te yaşayanların  üst düzeyde uyum sağlaması sonucu, salgından dolayı bugüne kadar bir ölüm gerçekleşmezken, özellikle geçen son 10 günde de Coronavirüs teşhisli bir hastaya hiç rastlanılmadı.


KAYMAKAM AKSOY’UN TEDBİRLERİ ÇOK ETKİLİ OLDU


 Bu salgın sürecinde Marmaris’te öne çıkan isim, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy oldu.
Marmaris’te göreve başladığı Eylül ayından bu yana geçen yaklaşık 7 aylık sürede makamından çok sahada görev yapmayı tercih eden Kaymakam Aksoy alınan tedbirlerle birlikte özellikle cadde ve sokaklarda karşılaştığı vatandaşlara ve açık olan işyerlerine yaptığı ani denetlemelerle, “Sosyal Mesafenin Korunması ” kuralının bu salgının atlatılması için “Olmazsa olmaz” kuralı olduğuna dikkat çekmeye devam ediyor.

 

 

BU FİLMİN KAHRAMANLARI GÜNÜ EVDE GEÇİRENLERDİR


                Aralıksız devam ettiği denetimler sırasında bilgi veren Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy “Bu filmin kahramanları, günü evde geçirenlerdir. Salgın sürecinin başından beri uyarılarımızı dikkate alan ve sabırla uygulayan Marmaris Sakinlerine samimiyetimle teşekkür ediyorum. Mücadelemize bu salgın sona erene kadar,”Devlet vatandaş el ele” hep birlikte devam edeceğiz. Unutmamamız gereken şey 10 Mart’tan bu güne kadar, verdiğimiz mücadele ile kazandıklarımızı,  asla kaybetmemeliyiz. Sabırla emekle hep birlikte bu salgınında üstesinden geleceğiz.” dedi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI