Bugun...


Rahatsızlanan eşini hastaneye götüren sürücü kalp krizi geçirip uçuruma yuvarlandı, öldü.
Tarih: 21-06-2020 13:38:03 Güncelleme: 21-06-2020 14:33:03 + -


Muğla’nın Marmaris ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada gece yarısı rahatsızlanan eşini tedavi için hastaneye götüren sürücü acil servisin kapısında fenalaştı otomobili ile uçuruma yuvarlanarak yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Tarih: 21-06-2020 13:38

Rahatsızlanan eşini hastaneye götüren sürücü kalp krizi geçirip uçuruma yuvarlandı, öldü.

Rahatsızlanan eşini hastaneye götüren sürücü kalp krizi geçirip uçuruma yuvarlandı, öldü.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bu sabah saat 04.30 sıralarında meydana gelen kazada 49 yaşındaki Sadullah Gültekin Tosun , gece yarısı  rahatsızlanan eşini tedavi ettirmek için otomobili ile yola çıktı.

 

EŞİNİ TEDAVİ İÇİN GÖTÜRDÜ HASTANENİN KAPISINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Tosun Marmaris Devlet Hastanesi Acil Servis girişinde aniden kalp krizi geçirerek direksiyon hakimiyetini kaybetti, önce park halinde bulunan 48 PJ 869 plakalı otomobile çarptı , ardından çarptığı otomobil ile birlikte uçuruma yuvarlandı.

 

İKİ OTOMOBİL UÇURUMA YUVARLANDI

Uçuruma yuvarlanan ve hurda haline gelen otomobil içerisinde sıkışan Tosun ve yanındaki Hayriye Tosun Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris İtfaiye Grup Amirliği ve sağlık ekipleri tarafından otomobilden çıkarılarak hastaneye taşındı. Hastaneye eşinin tedavisi için geldiği belirlenen Tosun kalp krizi i sonucu yaşamını yitirdi.  Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken Tosun’un cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Gece rahatsızlanarak tedavi için hastaneye geldiği öğrenilen Hayriye Tosun’un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI