Bugun...


YAĞIŞ NEDENİYLE İSTANBUL – BODRUM- DALAMAN UÇUŞLARI İPTAL EDİLDİ
Tarih: 09-03-2020 21:49:52 Güncelleme: 09-03-2020 23:17:52 + -


Bodrum’ da bu akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış nedeniyle İstanbul yeni havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ve Bodrum ve Dalaman’a a gelmeyi bekleyen yolcuları taşıyacak uçakların olumsuz hava koşulları nedeniyle gelişlerinin iptal edildiği açıklandı.

facebook-paylas
Tarih: 09-03-2020 21:49

YAĞIŞ NEDENİYLE İSTANBUL – BODRUM-  DALAMAN  UÇUŞLARI İPTAL EDİLDİ

YAĞIŞ NEDENİYLE İSTANBUL – BODRUM-  DALAMAN  UÇUŞLARI İPTAL EDİLDİ

ANTERHABER - Bodrum’ da bu akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış  nedeniyle İstanbul yeni havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı’nda  ve Bodrum ve  Dalaman’a a gelmeyi bekleyen yolcuları taşıyacak uçakların  olumsuz hava koşulları nedeniyle gelişlerinin iptal edildiği açıklandı.

 

 

BODRUM VE DALAMAN   UÇUŞLARI İPTAL EDİLDİ, YOLCULAR OTELLERE YÖNLENDİRİLİYOR

 

Bodrum’da bu akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur Muğla, Dalaman , Bodrum ve Milas’ta etkili oldu.  Dalaman ve  Milas Bodrum Havalimanı’ da kötü hava koşullarından etkilendi. İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen’de üç ayrı uçuş ile Dalaman ve  Bodrum’ a gelecek yaklaşık 700 yolcununun üç saattir havalimanlarında beklediği belirtildi. Biraz önce yapılan açıklamada önce üç saat ertelenen uçuşlar ardından tamamen iptal edildi. Şu anda uçak yolcuları otellere yönlendiriliyor. Bodrum' a uçuşların ne zaman yapılacağı ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

ilgili haber:

https://anterhaber.com/saganak-feci-basladi-istanbul-bodrum-ucuslari-ertelendi/5856/




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI