Bugun...


Motosikletliye çarptı başından ayrılamadı: "Dayan kardeşim ambulans geliyor"
Tarih: 09-05-2020 14:43:42 Güncelleme: 09-05-2020 14:43:42 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün meydana gelen kaza da ters yönden girip caddeye çıkan otomobil karşı istikametten gelen motosiklet ile çarpıştı. Önce otomobilin ön camına çarpan ardından 15 metre ileriye düşen motosiklet sürücüsünü görünce şok olan otomobil sürücüsü yanına oturup “Dayan kardeşim doktoru ambulansı çağırdım, geliyor” diyerek teselli etmeye çalıştı.

facebook-paylas
Tarih: 09-05-2020 14:43

Motosikletliye çarptı başından ayrılamadı:

Motosikletliye çarptı başından ayrılamadı: "Dayan kardeşim ambulans geliyor"

 

ANTERHABER - Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Kızılağaç Mahallesi girişinde bugün saat 13.00 sıraların da meydana gelen kaza da 34 yaşındaki turizmci Volkan Yıldırım kullandığı 35 ZH 950 plakalı otomobil ile ana caddeye çıkan yola ters istikametten girip aniden caddeye çıktığı iddia edildi.

 

 

 

15 METRE UZAĞA FIRLADI KASKI ÖLÜMDEN KURTARDI

 

Yıldırım caddenin tam ortasında kullandığı otomobil ile Kızılağaç mahallesinden gelen ve bir AVM ‘de çalışan 28 yaşındaki Ali Gül’ün kullandığı 48 BY 373 plakalı motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile önce otomobilin ön camına çarpan Gül, ardından 15 metre ileriye fırlayarak yere düştü. Gül’ü başında bulunan kaskı mutlak bir ölümden kurtardı.

 

 

BAŞINDA DUA ETTİ, DOKTOR GELİYOR DİYE TESELLİ ETTİ

 

Kazadan sonra büyük şok yaşayan ve otomobilden inerek yerde yatan Gül’ün yanına gelen Volkan Yıldırım , Gül ‘ü teselli etmeye çalıştı, dualar etti. Gül’e “Dayan kardeşim, iyisin sağlık ekibini doktoru çağırdım ambulans yolda” diyerek teselli etmeye çalıştığı görüldü.

Sağlık ekipleri gelene kadar  Gül’ün başından bir an olsun ayrılmayan Yıldırım olay yerinde Sözcü muhabirine “Bu yola ilk kez geliyorum, tali yoldan caddeye çıkarken konulan levhalar beni şaşırttı, tersten girmişim aniden caddeye çıkınca kaza meydana geldi, çok üzüldüm” dedi.

 

JANDARMA GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

 

Kazadan sonra gelen ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Gül’ün röntgenlerinin çekildiği ve vücudunda kırıklar olduğu tespit edildiği öğrenildi.  Sağ kolundan hafif yaralanan Volkan Yıldırım ise ifade vermek üzere jandarma karakoluna götürüldü. Kızılağaç mahallesi ile Bodrum karayolu yaklaşık bir saat trafiğe kısmen kapalı kaldı. Kazada motosikletin hurdaya döndüğü görüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI