Bugun...


Sertap Erener Bodrum’da çöp topladı, Miss gibi 1 Bodrum yaptı
Tarih: 26-10-2020 14:46:09 Güncelleme: 26-10-2020 14:46:09 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde gönüllü olarak mahalle koy ve plajları temizleyen Miss Gibi 1 Bodrum gurubunun bugünkü temizlik çalışmasına Türk pop müziğinin usta ismi Sertap Erener’de katıldı. Erener çevre gönüllüleri ile birlikte yaklaşık bir saat yaşadığı köyün sokaklarını temizledi.

facebook-paylas
Tarih: 26-10-2020 14:46

Sertap Erener Bodrum’da çöp topladı, Miss gibi 1 Bodrum yaptı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaklaşık iki yıldır mahalle, köy, plaj ve sokakları gönüllü olarak temizleyen Miss Gibi 1 Bodrum temizlik gönüllüleri bugün etkinliğini Yakaköy’de düzenledi.

 

ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİNE DESTEK VERDİ

 

Çevre gönüllülerinin sabah yaklaşık bir saat süren çevredeki çöplerin toplanması etkinliğine Türk pop müziğinin usta ismi Sertap Erener’de destek verdi. Yaz aylarının önemli bölümünü Yakaköy’deki evinde geçiren Sertap Erener gönüllülerde yaşadığı köyün çöplerini topladı, temizledi.

Gurubun sözcüsü Tülin Mor Janes yaptığı açıklamada “Hemen her gün veya hafta sonları bir mahalleyi , sahili sokağı temizliyoruz bugünde mahallemizde temizlik yaptık. Sevgili komşum ve değerli sanatçı Sertab Erener’de bize katıldı  ve Yakaköy'de bir yolu temizledik. Yarın Gümbet sahilinden temizliğe devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

TEMİZLEMEK İLE BİRLİKTE ATMAMAYI ÖĞRENMEK ÇOK DAHA ÖNEMLİ

 

Sanatçı Sertap Erener ise “Bodrum’da yaşıyoruz, yaşadığımız çevreden en az yerel yönetimler kadar sorumluyuz, yollara sahillere baktığınızda atıkların büyük bölümünün yine insanın kullandığı malzeme olduğunu görüyorsunuz, temizlemekten çok atmamayı öğrenmeliyiz. Bizim yaptığımız küçük bir gönüllü gurubu ile elimizden geldiğince yaşadığımız çevrede farkındalık yaratmak ve bu tür gurupların sayısını arttırmak” diye konuştu.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI