Bugun...


YUNAN ADALARINDA İLK CORONA VAKASI KERPE ADASINDA ÇIKTI
Tarih: 20-03-2020 14:49:49 Güncelleme: 20-03-2020 14:49:49 + -


Yunanistan’ın Ege 12 Adalar Eyaletinde ilk Corona vakası Kerpe adasında bir hemşirede çıktığı açıklandı.

facebook-paylas
Tarih: 20-03-2020 14:49

YUNAN ADALARINDA İLK CORONA VAKASI KERPE ADASINDA ÇIKTI

YUNAN ADALARINDA İLK CORONA VAKASI KERPE ADASINDA ÇIKTI 

 

ANTERHABER - Yunanistan’ın Güney Ege’de bulunan 12 adalar Dodecanese bölgesindeki sonucu pozitif çıkan ilk ada Kerpe (Karpathos) adası oldu. Açıklamayı Dodecanese milletvekili John Yannis Papas yaptı. Corona testi Kerpe adası hastanesinde görev yapan bir hemşirede saptandı.

 

Yunanistan’ın Güney Ege’de bulunan ve 12 büyük adayı kapsayan Dodecanese Bölgesi’ndeki ilk corona vakasının Rodos’ın 45 mil güneyinde Akdeniz’ in ortasındaki Kerpe (Karpathos) adasında çıktığı açıklandı.

 

 KERPE HASTANESİ’ NDEKİ YUNANLI BİR HEMŞİREDE ÇIKTI

 

Rodos ‘ta yayın yapan www.rodiaki.gr yerel haber sitesi bugün okuyucularına duyurduğu haberde Dodecanesi milletvekili John Yannis Papas’ın yaptığı açıklamaya göre Oniki Ada Bölgesi’ndeki ilk pozitif corana virüsü vakasının Kerpe Hastanesi’nde görevli ve evinde tek başına yaşayan 38 yaşındaki bir hemşirede görüldüğünü açıkladı.

Kerpe Sağlık Merkezi Yönetim Kurulu Komitesi’ de konu ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada “Adada resmi olarak onaylanmış ilk coronavirüsü vakasının olduğunu ve hemşirenin karantinaya alındığını belirtiriz, Kerpe Sağlık Merkezi karantinaya alınmıştır” denildiği belirtildi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI