Bugun...


Ben Türk Çocuğuyum, dediler çektikleri kliple hayran bıraktılar
Tarih: 19-04-2020 13:05:12 Güncelleme: 19-04-2020 13:28:12 + -


Muğla'nın Bodrum ilçesindeki ilkokul öğrencileri, Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümü kapsamında öğretmenlerinin desteği ile evlerinde çektikleri kısa videolarla 23 Nisan , Ben Türk Çocuğuyum 100. Yıl Marşı klibi hazırladı.

facebook-paylas
Tarih: 19-04-2020 13:05

Ben Türk Çocuğuyum, dediler çektikleri kliple hayran bıraktılar

BEN TÜRK ÇOCUĞUYUM, DEDİLER ÇEKTİKLERİ KLİPLE HAYRAN BIRAKTILAR

ANTERHABER - Video klibi kısa sürede yüzlerce kişi tarafından beğeni ile izlendi.

 

BEN TÜRK ÇOCUĞUYUM  VE 100 YIL MARŞINI EVLERİNDE SÖYLEDİLER HAYRAN BIRAKTILAR

 

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez mahallesindeki Bitez Gülümser-Mehmet Danacı İlkokulu 4'üncü sınıf öğretmeni Elif Balcı, 37 öğrencisi ile birlikte  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100'üncü yılına özel proje hazırladı.

Proje kapsamında öğrenciler, Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümüne özel 23 Nisan ben Türk Çocuğuyum 100 Yıl Marşı ‘ nı  evlerinde cep telefonlarıyla kısa video halinde çekti.

Öğrencilerin üzerinde "Kemal Atatürk" yazılı tişörtleri ve ellerinde Türk bayraklarıyla hazırladığı klip, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

 

 

 

 OKULLARDA MEYDANLARDA OLAMASAKTA KALBİMİZ HE CUMHURİYET İLE ÇARPIYOR

 

Öğrenci velilerinden evli ve bir çocuk annesi Fatma Yılmaz “Kızım Zeynep Duru Yılmaz’da bu sınıfta öğrenim görüyor. Uzaktan eğitimle öğretmenimizin desteğiyle derslerimize devam ediyoruz. Bu sayede çocuklarımız öğretmenlerinin bir elini her zaman üzerinde hissediyorlar. Öğretmenimizin biZden istemiş olduğu 23 Nisan 100. Yıl marşını çocuklarının söylemesini ve bir videoyla öğretmenimize göndermemizi istedi. Biz ders için yaptığımız marşın sonunda bu klibi görmek gerçekten çok gurur vericiydi. Okullarda meydanlarda olmasak ta, aynı coşkuyu evde hissettiren başta öğretmenimiz ve çocuklarımızla gurur duydum. Egemenliğimizin 100.yılında 23 Nisanı okulumuzda ve sokaklarda kutlayamasak ta Atatürk'ümüze minnet, sevgi ve saygıyı borç bilen çocuklarımız öğretmeniz ve biz velilerimiz ile gurur duydum, kalbimiz her zaman Cumhuriyetimiz ile çarpıyor” dedi.



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI