Bugun...


AK PARTİ'DEN ARAS' A ÇAĞRI "OT FESTİVALİNİ İPTAL EDİN"
Tarih: 13-03-2020 21:14:04 Güncelleme: 13-03-2020 21:14:04 + -



facebook-paylas
Tarih: 13-03-2020 21:14

AK PARTİ'DEN ARAS' A ÇAĞRI

ACI OT FESTİVALİ’ NİN İPTAL EDİLMEMESİNE AK PARTİ’DEN SERT TEPKİ

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen bugün akşam saatlerinde yazılı basın açıklaması yaparak, yarın başlayacak olan Acı Ot Festivali’nin iptal edilmemesine tepki gösterdi.

 

UMARIZ GERİ DÖNÜLMEZ SONUÇLAR ORTAYA ÇIKARMAZ

 

Gökmen yaptığı açıklamada “Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü tehlikesiyle ilgili başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere ülkemizin tamamında alınan tedbirlerin ardından Bodrum'da özellikle Bodrum Belediyesi'nin Acı Ot Festivali'ni iptal etmemesini ve bu konuda halkımızın yoğun tepkisine rağmen geri adım atmamasını anlamakta güçlük çekiyoruz. Ülkemizin tamamında bu tip organizasyonların tamamının tedbir amacıyla iptal edilmesine rağmen Bodrum Belediyesi'nin bu ısrarı, halkımızın tepkilerini gerek sosyal medya, gerekse mesajlarıyla dile getirmesine rağmen iptal edilmemesi umarız geri dönülmez sonuçlar ortaya çıkarmaz” dedi .

 

BAŞKAN ARAS’A ÇAĞRIDA BULUNUYORUZ İPTAL EDİN…

 

Gökmen açıklamasına “ Her ne kadar bu tarz festivallere her zaman destek olmamıza rağmen, ortada bu kadar ciddi bir risk varken halkımızın sağlığının göz göre göre tehlikeye atılmasını kesinlikle kabul etmiyoruz. Bu yüzden ısrarla Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras'a çağrıda bulunuyoruz Çok geç olmadan bu festivali erteleyin. Gelin bu festivali havalar iyice ısındığında el birliğiyle hep birlikte düzenleyelim. Lütfen unutmayın hiç bir şey halkımızın sağlığından daha önemli değildir” dedi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI