Bugun...


Sosyal mesafesiz, maskesiz Bodrum hatırası...
Tarih: 21-06-2020 13:54:19 Güncelleme: 21-06-2020 13:54:19 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesine tatile gelen bir grup genç Bodrum Kalesi manzarasını görünce durup hatıra fotoğrafı çektirdi, gençler sosyal mesafeyi de maskeyi de unuttular.

facebook-paylas
Tarih: 21-06-2020 13:54

Sosyal mesafesiz, maskesiz Bodrum hatırası...

Sosyal mesafesiz, maskesiz Bodrum hatırası...

ANTERHABER -  Bodrum ilçesine Düzce ilinden otomobilleri ile tatile gelen bir grup genç Eskiçeşme Mahallesi’nde ki Antik Tiyatro önünde araçlarını park etti. Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi, Kara Ada ve muhteşem Gökova manzarasını gören gençler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi, sosyal mesafeyi ve maskeyi unuttu. Yaklaşık 15 dakika boyunca bol bol hatıra fotoğrafları çektiren gençlerin sosyal mesafeye ve maske zorunluğuna uymadıkları görüldü.

 

 

NÜFUS HIZLA ARTIYOR DAHA TEDBİRLİ OLMAK GEREKİR

Bodrum’da yaşayan Rus fotoğraf sanatçısı Olga Ceylan “Bodrum’a tatile gelenler ne yazık ki anında sosyal mesafeyi de manzarayı da unutuyorlar. Bu gençlerde öyle birbirlerine çok yakın ve maskesizler, başka bir ilden geldiler, pozitif vaka olup olmadığını kimse bilmiyor. Ayrıca kapılarını turizme açan bazı 5 yıldızlı oteller yaptıkları canlı yayınlarda otellerinde maske zorunlu olmadığını söylemeye başladılar. Turizm bölgesinde bu görüntüler felakete yol açabilir. Nüfusumuz ilçede gittikçe artıyor , daha çok tedbirli olmak gerekir” dedi.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI