Bugun...


Cumhuriyet Bayramı’nda Gölköy denizini pırıl pırıl yaptılar
Tarih: 30-10-2020 11:15:29 Güncelleme: 30-10-2020 11:28:29 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde Denize En Çok Mavi Yakışır kampanyasında Gölköy denizini temizleyen Bodrumlu dalgıçlar iki saat içerisinde 275 kg. atık malzeme topladı. Dalgıçlar etkinlik sonunda denizde Türk bayrağı açarak “Bu ülke hepimizin, Cumhuriyet hepimizin, denizlerimiz hepimizin temiz tutalım, koruyalım” mesajı verdiler.

facebook-paylas
Tarih: 30-10-2020 11:15

Cumhuriyet Bayramı’nda Gölköy denizini pırıl pırıl yaptılar

Bodrumlu Belediyesi  dalgıçlarının sürdürdüğü Denize En Çok Mavi Yakışır temizlik kampanyası 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın kutlandığı gün Gölköy Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Etkinlikte sekiz dalgıca Bodrum Belediyesi işçileride destek verdi.

 

 

İKİ SAATTE 275 KG. ATIK MADDE TOPLADILAR

 

Yaklaşık iki saat süren deniz dibi temizliğinde dalgıçlar 3-20 metre arasındaki derinlikten dalgıçlar otomobil panjur parçası, hava filtresi, sahne spot ışıkları, balıkçı malzemeleri, cam ve plastik şişeler, çok sayıda mutfak kullanım malzemeleri ve kişisel eşyalar çıkardı. İki saat süren etkinlikte dalgıçlar tam 275 kg. atık maddeyi denizden çıkartarak Gölköy iskelesinde sergiledi.

Dalgıçlar etkinliğin sonunda denizde Türk Bayrağı açarak “Bu ülke hepimizin, Cumhuriyet hepimizin, denizlerimiz hepimizin temiz tutalım, koruyalım” dediler.

 

 

 

 

 




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI