Bugun...


Çatıdan bahçeye atlayan kedi demir korkuluklara saplandı
Tarih: 03-09-2020 17:36:51 Güncelleme: 03-09-2020 17:36:51 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir çatıdan bahçeye atlayan kedi korulukların demirine saplandı. Kedi itfaiyenin yaptığı operasyon ile kurtarıldı.

facebook-paylas
Tarih: 03-09-2020 17:36

Çatıdan bahçeye atlayan kedi demir korkuluklara saplandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Akyarlar Mahallesi Fener Caddesi’nde bir sitedeki evin çatısından bahçeye atlamaya çalışan kedi parmaklıkların üzerine düştü. Kediyi demir parmaklıkların üzerinde çırpınırken gören vatandaşlar veterinerlerden ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yardım istedi.

 

Sol arka bacağının yanından korkuluklara saplanan kedi veteriner tarafından önce bayıltıldı, ardından itfaiye ekipleri ile birlikte demir korkuluktan çıkarıldı.  Veterinerler tarafından Turgutreis Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi’ ne götürülen kedi tedavi edilerek bakıma alındı. Kedinin hayati tehlikeyi atlattığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayı gören 45 yaşındaki Emel Çelik “Bahçede otururken çatıdan atlayan kedinin korkulukların üzerine düştüğünü ve bağırmaya başladığını gördük, ne yapacağımızı bilemedik çok acı çekiyordu, önce veterinerlere sonra itfaiyeye haber verdik, sol arka ayağından demir girmiş öbür tarafından çıkmış, kedi kurtarıldı , bizde sevindik” dedi.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI