Bugun...


Süper lig derbi maçında bir kalenin alçak olması üzerine maç ertelendi
Tarih: 05-02-2023 20:19:54 Güncelleme: 05-02-2023 20:19:54 + -


Yunanistan’ın başkenti Atina’da bu gece oynanması gereken süper ligin derbi maçlarından AEK ve Peristeri futbol takımları karşılaşması öncesi bir kale direğinin 5-7 cm. alçak olması nedeniyle karşılaşmanın, hakemler tarafından ertelenmesi şok etkisi yarattı. Olayın dünya futbol tarihine geçtiği belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 05-02-2023 20:19

Süper lig derbi maçında bir kalenin alçak olması üzerine maç ertelendi

Yunanistan Süper Ligi’nin en güçle ekiplerinden ligde 3. Sırada bulunan AEK ile 4. Sırada bulunan Peristeri futbol takımları bugün akşam saatlerinde başkent Atina’daki Atrimos stadyumunda derbi için karşılaşacaklardı.

 

SAHAYA ÇIKAN FUTBOLCULAR KALENİN ALÇAK OLDUĞUNU FARK ETTİ

Sahaya çıkan futbolcular ısınırken bir kale direğinin alçak olduğunu fark etti  ve hakemlere bildirdi. Yapılan ölçümde kale yüksekliğinin 5-7 santimetre kısa olduğu ortaya çıktı. Atrimos stadı yetkilileri ve işçileri duruma müdahale etti. Kale direklerinin yüksekliğinin her iki yanda 5-7 santimetre arasında alçak olduğu görüldü. Ancak hata giderilemedi.

 

İŞÇİLER MÜDAHALE ETTİĞİ DÜZELMEYİNCE MAÇ İPTAL EDİLDİ

Stadyum görevlilerinin yaklaşık 30 dakika süren düzeltme müdahalesi sonuç vermeyince hakem komitesi maçı erteleme kararı aldı. Binlerce seyirci şok içerisinde sahayı terk etti. Yunanistan medyası ise olayın dünya futbol sahalarında ender rastlanan bir durum ile karşılaşıldığını ve ülkenin futbol tarihine kara bir leke olarak geçtiğini duyurdu.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI