Bugun...


The Bodrum Cup’ta yelkenler sağlık çalışanları için açılacak.
Tarih: 16-10-2020 15:06:14 Güncelleme: 16-10-2020 15:06:14 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde 32 yıldır düzenlenen The Bodrum Cup Uluslar arası Yelkenli Ahşap yat yarışları pandemi nedeni ile ilk kez bu yıl yapılmayacak. Ancak yelkenler bir günlüğüne düzenlenecek organizasyonda yelkenlerini sağlık çalışanları için açacak.

facebook-paylas
Tarih: 16-10-2020 15:06

The Bodrum Cup’ta yelkenler sağlık çalışanları için açılacak.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Era Yat Kulübü tarafından 32 yıldır düzenlenen ve her yıl yaklaşık 130 teknenin katıldığı The Bodrum Cup Uluslar arası Yelkenli Ahşap Yat Yarışmaları’nın bu yıl pandemi nedeniyle iptal edildiği belirtildi.

 

32 YILDA İLK KEZ İPTAL EDİLDİ


 Yarışma organizasyonundan verilen bilgiye 20 Ekim Salı günü saat 11.00’de Bodrum Kalesi önünden, hareket edecek olan STS Bodrum Okul Gemisi’nde son 31 yılın şampiyon teknelerinin kaptanları yer alacak.

 

 

BU YILKİ ETKİNLİK SAĞLIK ÇALIŞANLARI ANISINA DÜZENLENECEK

 

Bodrum Kent Konseyi Başkanı ve kaptan Arif Yılmaz yaptığı açıklamada “31 yıldır aralıksız düzenlediğimiz uluslar arası yelkenli ahşap yat yarışmalarının ünü ve Bodrum guletlerini dünyaya tanıtmayı başardık. Her yıl yaklaşık 130-140 tekne ve yaklaşık 2 bin yolcusu ile düzenlediğimiz ve 5 gün boyunca Ege Denizi’nde festival havası estiren yarışmaları ilk kez bu yıl pandemi ve sağlık koşulları nedeniyle iptal etmek zorunda kaldık. Sadece bir gün düzenleyeceğimiz etkinlikte denize açılarak pandemi döneminde yaşamını yitiren sağlık çalışanları anısına ve halen fedakarca görevini yapanları unutmadığımızı ve sağlığın ne kadar önemli olduğunu vurgulayacağız” dedi.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI