Bugun...


Bodrumlu kürekçiler Edirne Kürek Festivali’ne katıldı
Tarih: 06-06-2021 21:40:41 Güncelleme: 06-06-2021 21:40:41 + -


Edirne’de düzenlenen 1. Edirne Kürek Festivali’ne katılan Bodrum Myndos Amatör Sporcular Kulübü’nün kürekçileri madalya ve kupalarla ilçeye döndü.

facebook-paylas
Tarih: 06-06-2021 21:40

Bodrumlu kürekçiler Edirne Kürek Festivali’ne katıldı

Edirne ilindeki Meriç nehrinde düzenlenen ve 12 kulüpten 100’e yakın sporcunun katıldığı  kürek festivalinde  Bodrum Myndos Amatör Sporcular Kulübü Derneği mücadele etti. Etkinlik sonrası açıklama yapan Kulüp Başkanı Er Can Ünlü  “Biz deniz kürekçisiyiz, o yüzden Bodrum’un sularında kürek çekiyoruz. Buradaki akıntı bizi biraz etkiledi fakat orada da rüzgarımız var. Ben öncelikle buraya bizi davet eden Edirne valimize, belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz fedakarlık yaparak buraya geldik. Belki her şeyden önce burada en çok teşekkür Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün.  Onu bize bıraktığı bu toprak ve suda inancımızı, vatan sevgimizi oluşturmasından dolayı minnetle anıyorum. Bu güzel toprak aziz şehitlerimizle beraber bize bırakılan mirastır. Bu sular gerçekten de 1500’lü yıllarda paşaların kürek çektiği sular. Bu sporu sevdiren herkese teşekkür ederim.” Diye konuştu.

 

 

Ünlü yaptığı açıklamada  “Edirne Valisi Ekrem Canalp, Belediye Başkanı Recep Gürkan ve TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba ile festivalde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi ağırladılar. Kendileri ile istişarelerde bulunduk. Bodrum’da da böyle bir festival düzenleme fikri ortaya çıktı. Bodrum’a böyle bir festival yakışır” dedi. 

Festivale Bodrum’dan Er Can Ünlü ile kulüp yöneticisi Fatma Ünlü’nün yanı sıra Tuğba Kale, Arif Demirbaş, Dilek Çörekçioğlu, İhsan Melih Çörekçioğlu, Şeyma Bice, İrem Özcan, Fulya Özvezneci, Böke Ünlü ve Dora Ünlü katıldı. 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI