Bugun...


Bodrum sokaklarında siyah beyaz coşku
Tarih: 06-06-2021 11:05:12 Güncelleme: 06-06-2021 11:05:12 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde Beşiktaş futbol kulübünün şampiyonluk kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. 100 araçlık konvoy oluşturan siyah beyazlılar şehir merkezi ile mahallelerde tur attı şampiyonluk sevinci yaşadı.

facebook-paylas
Tarih: 06-06-2021 11:05

Bodrum sokaklarında siyah beyaz coşku

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bodrum Beşiktaşlılar Derneği tarafından şampiyonluk kutlamaları düzenlendi. Konacık Mahallesi’ndeki dernek binası önünde başlayan kutlamalara 7 ‘den yetmişe yüzlerce Beşiktaşlı taraftar ellerinde bayraklar ve üzerlerinde formalarıyla  kutlamalara katıldı.

 

118. YILIMIZDA BÜYÜK BİR ŞAMPİYONLUK KAZANDIK

 

Kutlamalar öncesi açıklama yapan Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Uğur Özçayır “Sosyal mesafe kurallarına uyma konusunda zorlandığımız bir andayız. Ama 118. Yılda koskocaman büyük çınar Beşiktaş’ımızın şampiyonluğu tüm halkımıza kutlu olsun. Pandemi dolayısıyla şampiyon olduğumuz gün kutlayamamıştık bugüne kısmetmiş. Bugün bir konvoy yapacağız, bayrağımızı açacağız, meşalelerimizi yakacağız. Pandemi sonrasında ise iki kupa ile birlikte yapacağımız geceyi sosyal medya hesaplarından yayınlayacağız. Bütün taraftarlarımız oradan takip edebilir. Şampiyonluğumuz herkese kutlu olsun.” Diye konuştu.

 

 

RAKİP TARAFTARLARDA DESTEK VERDİ

 

Kutlamalara  Bodrum’daki vatandaşlarda alkış ve kornalarla destek verdi. Bodrum sokaklarında yakılan 1903 meşale heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu.

Taraftarlardan Yılmaz Ergin “Şampiyonluk biz İstanbul’dayken geldi. Sokağa çıkma yasağı oldu için İstanbul’daki boğaz turuna katılamamıştık. O yüzden bugün Bodrum’da derneğimizin düzenlediği kutlamaya katılma şansı yakaladık. Bundan sonra nice şampiyonlukları İstanbul’da, Bodrum’da tüm Türkiye’de kutlamak dileğiyle.” Dedi.

Kutlamalar yaklaşık iki saat sürdü.

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI