Bugun...


MUĞLA’DAN KAÇIRILAN LİSELİ VUSLAT HERYERDE ARANIYOR
Tarih: 08-05-2019 15:40:46 Güncelleme: 08-05-2019 15:40:46 + -


Geçtiğimiz Cuma günü okul bittikten sonra eve dönmeyen lisanslı boksör ve basketbol hakemi lise öğrencisi 17 yaşındaki Vuslat Kocaoğlan’ın kaçırılarak İstanbul’a götürüldüğü iddia edildi. Jandarma ve polis heryerde Vuslat’ı arıyor.Aile kızlarını bulmak için seferber oldu.

facebook-paylas
Tarih: 08-05-2019 15:40

MUĞLA’DAN KAÇIRILAN LİSELİ VUSLAT HERYERDE ARANIYOR

MUĞLA’DAN KAÇIRILAN LİSELİ VUSLAT HERYERDE ARANIYOR

Geçtiğimiz Cuma günü okul bittikten sonra eve dönmeyen lisanslı boksör ve basketbol hakemi lise öğrencisi   17 yaşındaki Vuslat Kocaoğlan’ın kaçırılarak İstanbul’a götürüldüğü iddia edildi. Jandarma ve polis heryerde Vuslat’ı arıyor.Aile kızlarını bulmak için seferber oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nde (MUSKİ) çalışan Nihat Kocaoğlan, 3 Mayıs cuma günü kızı Vuslat Kocaoğlan'ı Turgutreis Anadolu Lisesi'ne bıraktı. Baba Kocaoğlan ve öğretmen anne Müge Kocaoğlan, gün içinde kızlarıyla telefonla görüştü. Ancak akşam ders bitiminde Vuslat eve dönmedi. Kızlarını aradıkları cep telefonunun kapalı olduğunu gören aile, polise giderek kayıp  başvurusunda bulundu. Polis, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün lisanslı boksörü olan aynı zamanda basketbol hakemliği yapan liseli Vuslat'ın uçakla İstanbul'a gittiğini belirledi.

Vuslat’ ın yakınlarından Hakan Şenol sosyal medya sitesinden yaptığı açıklamada Sevgili “Büyüklerim, dostlarım, arkadaşlarım öğretmenimin  kızı 3 gün önce cuma günü Muğla’dan kaçırılmış ve şu anda izine İstanbul’da rastlamışlar, arıyorlar, aile bulmakta çok zorluk çekiyor, görenler duyanlar yardım etsin” dedi.

Baba Kocaoğlan ise “ Polis ekipleri tarafından incelenen güvenlik kamerası görüntülerinde, evladımızı havalimanında bir kızın karşıladığını gördük. Vuslat'ın şu anda İstanbul'da olduğu kesin. Yerini bilen lütfen bizi ya da polisi arasın. Kızımızın herhangi bir sorunu yoktu. İstanbul Yalova Bursa taraflarında olduğunu tahmin ettiğimiz kayıp olan kızımı bir şekilde yanlarında  tutan ve saklayıp kaçıran bu şahısları bulana yerini gösterene para ödülü vereceğim" dedi.




Editör: Yaşar Anter



Etiketler : Vuslat Kocaoğlan

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI