Bugun...


BORCUNU İSTEDİĞİ ARKADAŞI AV TÜFEĞİ İLE ÖLDÜRDÜ
Tarih: 16-04-2020 16:10:28 Güncelleme: 16-04-2020 16:19:28 + -


Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan 33 yaşındaki Mustafa Ali Ordukaya borcunu istemeye gittiği Didim’de çıkan kavgada av tüfeği ile öldürüldü.

facebook-paylas
Tarih: 16-04-2020 16:10

BORCUNU İSTEDİĞİ ARKADAŞI AV TÜFEĞİ İLE ÖLDÜRDÜ

Borcunu istediği arkadaşı av tüfeği ile öldürdü

 

ANTERHABER  - Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan evli ve iki çocuk babası 33 yaşındaki Mustafa Ali Ordukaya bir miktar borcunu almak için Aydın'in Didim İlçesine bağlı Akbük mahallesine gitti.

 

BORCUNU İSTEDİ ÖLDÜRÜLDÜ

 

Dün akşam meydana gelen olayda 51 yaşındaki  H.K. isimli arkadaşı  ile buluşan Ordukaya H:K. Dan alacağı olan parayı istedi, tartışma çıktı. Tartışma kısa zamanda tekme tokatlı kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi ile birlikte H.K. otomobilinde bulunan tüfekle Ordukaya’ ya ateş ederek göğsünden vurdu.

 

TÜFEĞİ İLE BİRLİKTE YAKALANDI

 

Vatandaşların çağırdığı ambulans ile Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ordukaya kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.Jandarma ekipleri olay yerinde av tüfeği ile birlikte yakaladıkları ve aşırı alkollü olduğu belirlenen H.K. yı göz altına alarak jandarma karakoluna götürdü. Ordukaya’nın cenazesi otopsi için Aydın Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü H.K. nın yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI