Bugun...


MATKAP ELEKTRİK KABLOSUNU DELİNCE BU HALE GELDİ
Tarih: 04-06-2020 21:24:24 Güncelleme: 04-06-2020 21:40:24 + -


Bodrum' un Yalıkavak mahallesinde yaşayan su tesisatçısı Onur Aktaş bugün meydana gelen olayda matkabın elektrik kablosunu delmesi sonucu matkap alev aldı, Aktaş alevler içinde kaldı, ağır yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 04-06-2020 21:24

MATKAP ELEKTRİK KABLOSUNU DELİNCE BU HALE GELDİ

MATKAP ELEKTRİK KABLOSUNU DELİNCE BU HALE GELDİ

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak mahallesinde yaşayan evli ve bir çocuk babası 31 yaşındaki su tesisatçısı Onur Aktaş akşam saatlerinde matkap ile çalışırken matkabın ucu elektrik kablosunu deldi. Matkapın alev alıp patlaması ile birlikte alevler içinde kalan ve kıyafetleri tutuşan  Aktaş’ı arkadaşları kurtardı. Her iki kolunda, bacaklarında ve yüzünde yanıklar oluşan Aktaş ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

Yalıkavaklı kaptan, çevreci ve aktivist Halil Aktaş'ın oğlu olan ve vücudunun büyük bölümünde yanıklar oluşan Aktaş'ın tedavisinin devam ettiği belirtildi. Halil Aktaş oğlunun büyük şans eseri yaşadığını belirterek  “ Oğlum, su tesisatı için matkapla zeminde delme işlemi yaparken matkabın ucu birden patlamış, ve alevler içinde kalmış, iki kolunda , bacaklarında ve yüzünde yanıklar var, şu anda tedavisi devam ediyor” dedi. 

 

(Halil Aktaş ve oğlu Onur Aktaş)

 

(Onur Aktaş ve Kayınpederi Ahmet Ak)




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI