Bugun...


BODRUM'A ÇANAKKALE ŞEHİTLER ANITI YAPILACAK
Tarih: 18-03-2020 10:49:28 Güncelleme: 18-03-2020 10:49:28 + -


Çanakkale Zaferi’nin 105. Yılı Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törende açıklama yapan gaziler bu yıl Bodrum’un en yüksek yerine Çanakkale Zafer Anıtı’nın yapılması için girişimlere başladıklarını söylediler.

facebook-paylas
Tarih: 18-03-2020 10:49

BODRUM'A ÇANAKKALE ŞEHİTLER ANITI YAPILACAK

BODRUM'A ÇANAKKALE ŞEHİTLER ANITI YAPILACAK

 

ANTERHABER - Çanakkale Zaferi’nin 105. Yılı Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Kaymakam Bekir Yılmaz, Belediye Başkanı CHP’Li Ahmet Aras, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen , Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi Başkanı Hasan Külcü , askerler ve 12 gazinin katıldığı törende, Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu, şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

 

 

BODRUM’A ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİN ADINA ANIT YAPARAK İSİMLERİNİ YAŞATACAĞIZ

 

Tören sonrası açıklama yapan dernek başkanı Hasan Külcü Çanakkale Savaşı’nda 247 Bodrumlunun şehit olduğunu ve yaklaşık 800 Bodrumlu’nun gazi olduğunu belirterek , “Amacımız şehitlerimizin ve gazilerimizin bize bıraktıkları bu toprakları ilelebet korumak onların verdiği mücadeleyi ve anılarını yaşatmak . Bu nedenle Bodrum’un en güzel en yüksek yerine Çanakkale Şehitler  Anıtı’nı yaparak onların isimlerini orada yaşatacağız, belediye ile görüşmelerimiz devam ediyor inşallah bir yıl içerisinde anıtımızın açılışını yapacağız” dedi.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI