Bugun...


BODRUMLU BALIKÇILARDAN ŞEHİT AİLESİNE ANLAMLI DESTEK
Tarih: 09-03-2020 16:30:13 Güncelleme: 09-03-2020 16:30:13 + -


Bodrum’da toptan balıkçılık ve restoran işletmeciliği yapan iş adamı bir günlük cirosunu geçtiğimiz hafta İdlib’de yaşamını yitiren İzmirli şehit Onbaşı Muhammet Mustafa Ak’ın ailesine bağışladı

facebook-paylas
Tarih: 09-03-2020 16:30

BODRUMLU BALIKÇILARDAN ŞEHİT AİLESİNE ANLAMLI DESTEK

BODRUMLU BALIKÇILARDAN ŞEHİT AİLESİNE ANLAMLI DESTEK

ANTERHABER - Muğla’nın Bodrum ilçesinde ki Gümbet mahallesinde toptan balıkçılık ve Istakoz Restoran’ ın işletmeciliğini yapan evli ve 32 yaşındaki Emrah Yarımbatman dün akşamki restorandan elde edilen cironun tamamını geçtiğimiz hafta İdlib’te şehit olan İzmirli Onbaşı Muhammet Mustafa  AK’ın ailesine bağışladı.

 

 

Banka havalesi ile 8 bin TL. yi aileye gönderdiğini belirten Yarımbatman “Onlar bizim için şehit oldular ve bizler burada onlar için onların aileleri için dua etmekten başka yapacak bir şeylerimiz olduğunun bilincindeyiz , bu nedenle sekiz kişilik personelimiz ile dün bir gece düzenledik ve cironun tamamını şehidimizin ailesine bağışladık, belki yeteli olmayacak ancak bu tür etkinlikleri arttırarak elimizden geldiğince şehit ailelerine destek olmaya devam edeceğiz. Nasip olursa önümüzdeki günlerde yine bir şehidimizin ailesi için gece düzenleyip gelirini göndereceğiz” dedi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI