Bugun...


BODRUM PLAJLARI TURİZM SEZONUNA HAZIRLANIYOR, İŞGALLER ARTIYOR
Tarih: 18-05-2020 22:20:42 Güncelleme: 18-05-2020 22:20:42 + -


Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un 28 Mayıs tarihinde iç turizmin başlayacağı yönündeki açıklamalarının ardından Bodrum halk plajlarında hazırlık çalışmaları başladı. Bir yandanda plajdaki işletmelerin halk plajında ki işgalleri büyüyerek artıyor.

facebook-paylas
Tarih: 18-05-2020 22:20

BODRUM PLAJLARI TURİZM SEZONUNA HAZIRLANIYOR, İŞGALLER ARTIYOR

BODRUM PLAJLARI TURİZM SEZONUNA HAZIRLANIYOR, İŞGALLER ARTIYOR

 

ANTERHABER - Bodrum Belediyesi turizm sezonu için halk plajlarını hazır hale getirmek için çalışmalara başladı.

Belediye Destek Hizmetleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediyeye ait plajlarda temizlik ve kumlamadan oluşan sahil düzenleme çalışmalarını başlattı. Gümbet, Yalıkavak ve Kumbahçe plajında kum serimi tamamlandı. Önümüzdeki günlerde yarımada genelindeki tüm belediye plajlarında yapılacak bakım ve düzenleme çalışmalarının ardından, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hasır şemsiyelerin yerleştirileceği duyuruldu.

 

 

SAHİLLERDE İŞGAL TAM GAZ

 

Bodrum Belediyesi halk plajlarında yapılan  çalışmaların ardından bazı işletmelerin sahillerdeki işgallerini arttırmaya başladığı görüldü. Özellikle Kumbahçe Sahilindeki Mafer Kafe ile Kumbahçe parkı arasında ki bölümde bazı işletmelerin kumsalın    içine kadar betonarme işgallerle halk plajını kapatmaya başladığı bugüne kadar da müdahalenin olmadığını belirten 54 yaşında ki Samet Yeşildağ “Vatandaşın belediyenin gözünün içine baka baka işgalleri sürdürüyorlar, Kumbahçe halk plajı işgal altında denize girecek yer kalmadı. Bu işletmeler hangi hak hangi yetki ile bu plajı parselliyorlar ve neden belediye bir şey söylemiyor. Pandemi günleri dedik ama turizm sezonuna hazırlanıyorsak herkes hak ettiği yerde hizmetini versin halkın belediyesi plajları halka açsın” dedi.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI