Bugun...


Fatma Girik’in acı günü "Bana Memduhumun yadigarıydı, çok üzgünüm"
Tarih: 17-06-2020 12:21:59 Güncelleme: 17-06-2020 12:21:59 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü sinema sanatçısı Fatma Girik’in Nazlı isimli köpeğine otomobil çarptı. Nazlı üç gün yaşama tutunabildi. Fatma Girik “Nazlı bana 56 yıllık hayat arkadaşım Memduhumun bir yadigarıydı, yavruyken o alıp getirmişti, 7 yıl birlikte büyüttük, çok üzgünüm” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 17-06-2020 12:21

Fatma Girik’in acı günü

Fatma Girik’in acı günü "Bana Memduhumun yadigarıydı, çok üzgünüm"

 

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi’nde ablası Münevver Girik ve üç köpeği ile yaşayan sinema sanatçısı Fatma Girik’in Nazlı isimli köpeğine evinin bulunduğu sokakta araba çarptı.

 

OTOMOBİL ÇARPTI 3 GÜN YAŞAMA TUTUNABİLDİ

Evinin bulunduğu Atatürk Bulvarı’nda bakıcısı ile birlikte yürüyüş yaparken bir otomobilin çarpması sonucu yol kenarına savrulan Nazlı isimli Golden Retriwer cinsi köpeğe veteriner Erkan Sözbilen müdahale etti. Tedaviye alınan Nazlı üç gün yaşama tutunabildi.

Animal Veteriner Kliniği yöneticisi  Sözbilen “Nazlı’ya ilk günden bu yana ben bakıyorum, çok yaşlanmıştı, ve birazda kiloluydu. Kaza olmasının en büyük nedeni de otomobilden kaçamamış olması, kırık yoktu vücudunda ama darbe almıştı, ne yazık ki üç gün yaşatabildik” dedi.

Haydut, Lülü ve Nazlı isimli köpekleri ile birlikte evinde yaşayan ve geçirdiği iki operasyon sonrasında kalça protezi nedeniyle yürümekte güçlük çeken Fatma Girik 13 yaşındaki köpeğinin ölümünden büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

 

 

NAZLI , BANA MEMDUHUMUN YADİGARIYDI

Fatma Girik Sözcü’ye yaptığı açıklamada “Nazlı köpeğim bana 56 yıllık hayat arkadaşımın Memduhumun  yadigarıydı. Memduh bey yavruyken evimize getirmişti. Yaklaşık 7 yıl hep birlikte yaşadık. O nedenle Nazlı’nın benim hayatımda büyük yeri vardı. Gerçi yaşlanmış yürümekte zorluk çekiyordu ama yine de onun sesini duymak onunla olmak bana güç veriyordu” dedi.

Ünlü yönetmen Memduh Ün 16 Ekim 2015 tarihinde Bodrum’daki evinde yaşamını yitirmiş, Torba Mahallesi Mezarlığı’na defnedilmişti.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI