Bugun...

"bodrumda" İLE İLGİLİ HABERLER

104 futbol sahası büyüklüğünde alan doğaya kazandırılacak
Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla genelinde bugüne kadar 17 futbol sahası büyüklüğündeki 188 bin 773 metrekare vahşi dep..
'Polis Akademisi'nin Laverne Hooks'u Marion Ramsey hayatını kaybetti
"Polis Akademisi" dizisinde canlandırdığı akademi öğrencisi Laverne Hooks karakteriyle hafızalara kazınan Amerikalı oyun..
Ak Partili Gökmen “Dere Sokak’ta Ahmet Aras’ı bekledik, söz verdi gelmedi, üzgünüm”
Her yağmurda Bodrum’da su basan ve vatandaşların büyük tepkisini çeken Dere Sokak’la ilgili AK Parti Bodrum İlçe Başkanı..
Arabanın hoparlör kabinine kafası sıkışan köpeği itfaiye kurtardı
Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Ölüdeniz Mahallesi Oluklu mevkiinde bir arabanın b..
Yeliz Yeşilmen: “Bakıcım evimi soydu”
Eski model ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Bodrum'daki yazlık evinin çocuklarının b..
Bodrum’da nefes kesen uyuşturucu operasyonu kamerada
Muğla’nın Bodrum ilçesinde polisin düzenlediği nefes kesen uyuşturucu operasyonunda 1 kg. toz esrar ele geçirildi. Polis..
Aile Sağlığı Merkezleri’nde istihdam dönemi bitti
Aile hekimlerinin bulunduğu sağlık evi , ocağı ve benzeri binalarda verdiği hizmet bedellerinin bundan sonra ödenmeyeceğ..
Milas lezzetleri Mutfağım Şahane programında
Kanal 7’de yayınlanan Özlem Tunca Esirgenç’in sunduğu Mutfağım Şahane programının çekimleri Milas’a bağlı Karacahisar Ma..
Ülke genelinde 50 farklı turizm başlığı belirlendi
Türkiye'nin mevcut turizm olanaklarının dünya çapında tanıtılması, pazarlanması, yeni turizm potansiyellerinin keşfedile..
Komşu Kardak'ta gerginliği tırmandırıyor, savaş gemisini görünce böyle kaçtı
Yunan balıkçılarının yaklaşık iki haftadır Kardak Kayalıkları’na ağ atma bahanesi ile gelmek istemesi krize neden oldu. ..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI