Bugun...


KADIN MECLİSİ BAŞKANI “DUYGUSAL ŞİDDET GÖRDÜM” DEDİ, İSTİFA ETTİ
Tarih: 23-03-2020 11:53:43 Güncelleme: 23-03-2020 11:53:43 + -


Marmaris Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı İlkay Gözen: henüz bir yılı dolmadan kendisine Kent Konseyi Başkanı ve bazı yönetim kurulu üyelerince, “Kadın Meclisini ötekileştirme, değersizleştirme ve çalışmaları engelleme, ve kesintisiz mobbingle duygusal şiddet uygulandığı” gerekçesiyle istifa etti.

facebook-paylas
Tarih: 23-03-2020 11:53

KADIN MECLİSİ BAŞKANI “DUYGUSAL ŞİDDET GÖRDÜM” DEDİ, İSTİFA ETTİ

KADIN MECLİSİ BAŞKANI “DUYGUSAL ŞİDDET GÖRDÜM” DEDİ, İSTİFA ETTİ


 ANTERHABER -  Marmaris Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı İlkay Gözen İstifasıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada” Marmaris Kent Konseyi Kadın Meclisinin 20.07.2019 tarihli olağan genel Kurul toplantısında 72 delegenin 43 oyu ile Kadın Meclisi Başkanı olarak göreve getirildim. Aynı genel kurulda Yürütme Kurulu üyeliklerine Nimet Atbin ve Oya Dirikcan seçilmişlerdir. Seçildiğim günden itibaren Kent Konseyi Başkanı ve bazı yürütme kurulu üyelerince Marmaris Kent Konseyi Kadın Meclisini ötekileştirme, değersizleştirme ve çalışmalarını engelleme operasyonu, antidemokratik yöntemler ve antidemokratik uslüp ile başlatıldı. Bu süreçte yapabildiklerimiz ve engellemelerle yapamadıklarımız arasında çırpınıp durduk. Alışık olmadıkları şey kararlı ve kendilerini bazı hemcinslerinin şişmiş egolarından ayrı tutan, kişisel sorunları kurum ve kuruluşlara mal etmeyen, verdiği sözlerin arkasında duran, net olan, sorgulayan ve gücünü dürüstlüğünden alan ahlaki değerlerinden taviz vermeyen gönüllü, ilkeli kadınlar olan bizler, sanırım bu kişileri rahatsız ettik.
Marmaris Kent Konseyi Kadın Meclisine başkan olduğum günden buyana  kesintisiz mobbing ve duygusal şiddete maruz kadım. Niyetim kimse ile polemiğe girmek değildir. Niyetim demokratik bir seçimle aldığım bu görevi yerine getirmemi engelleyenlere yine aynı antidemokratik uslüp ve yöntemle adeta diktatörce “Ben yaptım oldu, sen artık başkan değilsin.” Tavır ve tarzına karşı durmak ve bu durumu size izah etmektir.” dedi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI