Bugun...


Su hattı bu kezde Yalıkavak pazarının ortasında patladı, tezgahlar su altında kaldı
Tarih: 01-09-2020 14:22:56 Güncelleme: 01-09-2020 14:22:56 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde kabus haline gelen içme suyu isale hattı bu kez öğle saatlerinde Yalıkavak Pazarı’nın ortasında patladı. 10 pazarcının ürünleri sular altında kaldı zarar gördü.

facebook-paylas
Tarih: 01-09-2020 14:22

Su hattı bu kezde Yalıkavak pazarının ortasında patladı, tezgahlar su altında kaldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaklaşık 1800 kez patlayan DSİ’ye ait içme suyu hattı bu kez Salı günleri kurulan Yalıkavak Pazarı’nın tam ortasında patladı.

 

TONLARCA SU BOŞA AKTI ESNAF ZARAR GÖRDÜ

Öğle saatlerinde patlayan su hattından fışkıran tonlarca su yaklaşık yarım saat boşa akarken 10 pazarcı esnafının ürünleri zarar gördü.  Tonlarca su Barış Caddesi’ne aktı. Pazara gelen vatandaşlar evlerine dönmekte güçlük çekti.

 

 

YALIKAVAK PAZARI TURİSTLERİN UĞRAK YERİ

 Muğla Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin su hattını kesmesi ile yaklaşık 45 dakika süren kabus sona erdi. Esnaf ve vatandaş rahat nefes aldı. Yalıkavak Mahalle Muhtarı Ali Çınar “İçme suyu isale hattı ilçenin kabusu oldu, ne zaman nerede patlayacağı belli değil. Bu günde tam pazarın orta yerinde patladı, on esnafımızın ürünleri zarar gördü, vatandaşlar mağdur oldu. Şimde bölge kısa sürede olsu bir süre susuz kalacak. Bu görüntüler turizm ilçesine yakışmıyor. Çünkü bu pazara ilçede bulunan turistlerde geliyor” diye konuştu.

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI