Bugun...


Yunan paraşütçüsü gece atlayışında yere çakılarak öldü
Tarih: 04-09-2020 23:04:30 Güncelleme: 04-09-2020 23:04:30 + -


Yunanistan’ın İlia kenti yakınlarındaki askeri tatbikatta gece atlayışlarına katılan çavuş Yunan Hava Kuvvetleri’nde görevli Costas Meligonis’in cesedi sabah saatlerinde ormanlık alanda bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 04-09-2020 23:04

Yunan paraşütçüsü gece atlayışında yere çakılarak öldü

Yunanistan Hava Kuvvetleri’nin İlia kenti yakınlarında yaptığı gece tatbikatına katılan 34 yaşındaki Çavuş Costas Meligonis’in cesedi bu sabah saatlerinde ormanlık alanda bulundu. Meligonis’in paraşütünde şiddetli rüzgar nedeniyle meydana gelen arıza meydana geldiği ve normalde inme noktasında 3 km . uzağa sert bir şekilde düşerek yaşamını yitirdiği belirtildi. .

Ordu güçlerinin bularak otopsi için askeri hastaneye götürdüğü Meligonis için Başbakan Kyriakos Mitsotakis bir mesaj yayınlayarak “Silahlı kuvvetlerimiz ve vatandaşlarımız görevi başında yaşamını yitiren genç askerimizin yasını tutuyor. Zorlu bir tatbikatta yaşamını yitiren Çavuş Meligonis ve O’nun ailesinin yanında olacağız” dedi.

Çavuş Meligonis’in Efthymias kentinin Kokkinos Mylos Mezarlığı’nda düzenlenecek askeri törenden sonra toprağa verileceği belirtildi.

 

 

 


 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI