Bugun...


DOKTOR OSMAN GÜRÜN PAZARDA MASKE ELDİVEN DAĞITTI
Tarih: 07-04-2020 11:51:24 Güncelleme: 07-04-2020 11:57:24 + -


Muğla’nın doktor belediye başkanı CHP’li Osman Gürün Menteşe Pazarı’na gelen vatandaşlara maske dağıttı , sağlık ve sosyal mesafeye uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 07-04-2020 11:51

DOKTOR OSMAN GÜRÜN PAZARDA MASKE ELDİVEN DAĞITTI

DOKTOR OSMAN GÜRÜN PAZARDA MASKE ELDİVEN DAĞITTI

 

ANTERHABER - Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li  Osman Gürün, yeni tip Koronavirüs (COVID-19) ile mücadele kapsamında Menteşe ilçesi pazarında üçer metre ara ile kurulan tezgahlarda incelemelerde bulundu. Gürün esnafın maske ve eldiven takıp takmadığını kontrol etti.

 

 

ESNAFA UYARILARDA BULUNDU

 

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1972 yılında mezun olan 72 yaşındaki doktor Osman Gürün pazara gelen vatandaşlara tek tek maske dağıtarak maske kullanmayı alışkanlık haline getirmeleri konusunda uyarılarda bulundu. Belediye atölyelerinde üretilen maskelerin sayısının 20 bini geçtiğini belirten Gürün açıklamasında “En önemli konu hijyen ve sosyal mesafe, hem kendimizi hemde karşımızdakini düşünmek zorundayız, bu nedenle toplu sosyal alanlarda eldiven ve maskelerimizi takmak zorundayız. Pazar yerlerimizi dezenfekte edip bariyerlerle kapattık. Tezgahlar arası mesafelerin denetimi zabıta ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Sebze ve meyvelerin poşetlenmesi, maske ve eldiven kullanımı gibi konulara özellikle dikkat ediyoruz. Ayrıca 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlarımızın Pazar yerlerine alınmamaları konusunda da denetimlerimizi sürdürüyoruz. Tüm hemşehrilerimizden toplum sağlığı için kurallara uymalarını rica ediyorum” dedi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI