Bugun...


Tamir etmek için vidanjörün altına giren sürücü ezilerek ağır yaralandı
Tarih: 12-08-2020 21:00:00 Güncelleme: 12-08-2020 21:00:00 + -


Bodrum’ un İçmeler Mahallesi’nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda bozulan vidanjörü tamir etmek için altına giren sürücü vidanjörün hareket etmesi ile ezilerek ağır şekilde yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 12-08-2020 21:00

Tamir etmek için vidanjörün altına giren sürücü ezilerek ağır yaralandı

Bodrum’da park halindeyken aniden hareket eden vidanjörün altında kalan vatandaş, ağır şekilde yaralandı.

Bodrum’un İçmeler Mahallesi’ndeki Tersaneler girişinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen kazada Hakan Vidanjör şirketinde çalışan 52 yaşındaki Davut Kurt kullandığı 48 VA 621 plakalı vidanjörü arıza yapması nedeniyle yol kenarına çekerek durdurdu.

 

 

Arızanın nedenini öğrenmek için kamyonun altına giren Kurt, kamyonun bir anda hareket etmesi ile ezilerek ağır yaralanırken vidanjör bir minibüse çarpıp sol taraftaki restoranın duvarına çarparak durabildi.

Olay yerindeki vatandaşların yardımı ile çağrılan ambulans ile önce özel bir hastaneye kaldırılan Davut Kurt daha sonra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne nakledildi. Kurt’un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu belirten ve yanında olan oğlu Serkan kurt “Babamın durumu şu anda stabil bilinci yerinde. Bir süre için kana ihtiyacımız vardı, Allah razı olsun dostlarımız yardımcı oldu, şu anda yoğun bakımda tedavisi sürüyor” dedi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI