Bugun...


BODRUM’DA VATANDAŞ MASKE BULABİLİYOR MU ?
Tarih: 28-04-2020 14:44:40 Güncelleme: 28-04-2020 14:44:40 + -


Bodrum ve mahallelerinde yaptığımız araştırmaya göre maske sıkıntısının olduğu görüldü,. Birçok vatandaşa maske alması için numara gelmezken eczanelere giden vatandaşlarda eli boş döndü.

facebook-paylas
Tarih: 28-04-2020 14:44

BODRUM’DA VATANDAŞ MASKE BULABİLİYOR MU ?

BODRUM’DA VATANDAŞ MASKE BULABİLİYOR MU ?

 

ANTERHABER - Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis mahallesinde yaşayan evli ve bir çocuk annesi 52 yaşındaki Turgutreis Elele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Funda Çavdar “Bugün yaklaşık 20 bin nüfusu olan mahallemizde 4 eczane dolaştım ne yazık ki maske hiç yok, üstelik müracaat etmeme rağmen bugüne kadar maskeyi alacağım   numarada gelmedi, biraz sonra alış verişe gideceğiz nasıl markete gireceğimizi bilemiyorum. Türkiye 55 ülke ve ABD ‘ye yardım etsin itirazımız yok ama bence bu durum traji komik kendi vatandaşına maske bulamayan yetiştiremeyen bir ülkenin başka bir ülkeye yardım etmesini çok doğur bulmuyorum, bunu bu ülkeyi vatandaşını sevmeyen insanların yönettiğini düşünmek bile istemiyorum, vatandaşını seven hükümet önce vatandaşının sorununu çözer” dedi.

 

 

TIRNAĞI OLAN ÖNCE KENDİ BAŞINI KAŞIR

 

Bodrum’da yaşayan evli ve bir çocuk babası yat kaptanı 48 yaşındaki Fırat Ünlüçayaklı “Bugün 5 eczane dolaştım maske bulamadım, sonunda bir eczacı arkadaş benden sana hediye diye bir tane verdi, o maske ile  pazara alışverişe gideceğim, peki yarın öbür gün ne yapacağım, Bodrum’da maske bulmak şu anda sıkıntılı . Türkiye’nin başka ülkelere yardımda bulunmasını ise, tırnağı olan önce kendi başını kaşır diyorum, yani olanağımız varsa önce kendi insanımızı düşünmemiz gerek, maske yok, belediyeler , dernekler maske üretiyor ama yetmiyor, haftanın 4-5 günü dışarıdayız , en az 8-10 maskeye ihtiyacım var birini bulamıyoruz” dedi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI