Bugun...


SEDA SAYAN "GÖKOVA VE ÖREN'İN TANITIM ELÇİSİ OLACAĞIM"
Tarih: 22-04-2020 16:06:31 Güncelleme: 22-04-2020 16:06:31 + -


Muğla’ nın Milas ilçesine bağlı Ören mahallesinde bir villa ile restoran satın alan ünlü sanatçı Seda Sayan bugün CHP’li Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 22-04-2020 16:06

SEDA SAYAN

 

SEDA SAYAN "GÖKOVA VE ÖREN'İN TANITIM ELÇİSİ OLACAĞIM"

ANTERHABER - Milas ilçesine bağlı Ören mahallesinde yaklaşık bir ay önce bir villa ile sahil kenarında restoran satın alan ünlü  ses sanatçısı ve  proğram yapımcısı Seda Sayan bugün eniştesi Coşkun Yıldız ile birlikte  CHP’li Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

 

 

GÖKOVA VE ÖREN’İN GÖNÜLLÜ TURİZM ELÇİSİ OLACAĞIM

 

Sayan  sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında “Türkiye'nin en cennet köşesinde yaşıyorsunuz, Ören için yapılacak her türlü tanıtımda bende destek olmak isterim . Ören’de Gökova’nın kalbinde cennet yaşıyorum. Bu cennetin tanıtılması ve tabii ki çok iyi korunması için her türlü desteği vermeye hazırım, Gökova ve Ören’in gönüllü turizm elçisi olacağım” dedi.

 

 

AMACIMIZ TURİZMİ DAHA GENİŞ SEZONA YAYMAK

 

Belediye Başkanı Tokat ise  “Ören’in tanıtımı için değerli sanatçılarımızın desteğine her zaman ihtiyacımız var. Seda hanımda artık Milaslı oldu.  Uzun vadeli stratejik planlamalarımız içerisinde Ören’i spor turizm alanı olarak hazırlama çalışmamız var. Böylelikle turizmi daha uzun bir sezona yayabileceğiz” dedi.

Tokat ve Seda Sayan görüşmenin sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI