Bugun...


EFSANE BAŞKAN MUSTAFA DANACI SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI
Tarih: 09-03-2020 17:04:31 Güncelleme: 09-03-2020 17:04:31 + -


Bodrum'da tam 48 yıl Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın başkanlığını yapan ve dün gece yaşamını yitiren efsane başkan Mustafa Danacı bugün yüzlerce kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

facebook-paylas
Tarih: 09-03-2020 17:04

EFSANE BAŞKAN MUSTAFA DANACI SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI

EFSANE BAŞKAN MUSTAFA DANACI SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI

 

ANTERHABER - Bodrum’da 28 nisan 1968 yılından itibaren tam 48 yıl aralıksız olarak Bodrum Esnaf ve sanatkarlar Odası ‘nın başkanlığını yapan efsane başkanı evli iki çocuk ve 4 torun sahibi 91 yaşındaki  Mustafa Danacı dün akşam saatlerinde yaşamını yitirmişti. Danacı’nın cenaze töreni bugün öğle saatlerinde Bodrum Kızılcahisarlı Mustafa Paşa Camii’nde kılındı. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı ve törenine çocukları Nedim ve Halil Danacı,  Bodrum belediye Başkan Vekili Tamer Mandalinci, Milas Belediye Başkanı CHP’li Muhammet Tokat, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen, Bodrum Kent Konseyi Başkanı Arif Yılmazve yaklaşık üç bin kişi katıldı..

 

 

BAŞEĞMEZ "BODRUM ESNAFI MUSTAFA AMCA'YI ASLA UNUTMAYACAK"

 2016 yılında Danacı’nın rahatsızlanmasının ardından oda başkanlığını devir alan Erdoğan Başeğmez “Başkanımla tam 12 yıl birlikte çalıştım sağlığı elverseydi daha başkanlığa devam ederdi. Ondan ben ve Bodrum çok şey öğrendik , acımız çok büyük. Danacı’nın bıraktığı eserleri ve O’ nun yapmak istediklerini yapacağız , Bodrum esnafına yarım asır rehber oldu, nur içinde yatsın” dedi.

Danacı’nın cenazesi camiden yaklaşık 400 metre kadar yüzlerce  kişi tarafından omuzlarda Belediye Meydanı’na kadar taşındı. Danacı ardından Gümbet Karaburgaz Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI