Bugun...


Bodrum’da küçük çocuklara yönelik uyuşturucu ve cinsel istismar operasyonu, 15 göz altı
Tarih: 18-06-2020 21:20:52 Güncelleme: 18-06-2020 21:20:52 + -


Güvenlik güçlerinin Bodrum ilçesinde yaptığı operasyonda "Küçük yaştaki kız çocuklarının cinsel istismarı, çocuklara uyuşturucu ve uyarıcı madde içirilmesi ve teşvik edilmesi" suçlamasıyla 15 kişi göz altına alındı.

facebook-paylas
Tarih: 18-06-2020 21:20

Bodrum’da küçük çocuklara yönelik uyuşturucu  ve cinsel istismar operasyonu, 15 göz altı

Bodrum’da küçük çocuklara yönelik uyuşturucu  ve cinsel istismar operasyonu, 15 göz altı

Güvenlik güçlerinin,  yurdun çeşitli bölgelerinden evlerinden kaçarak Bodrum’ a gelen ve yaşları 12-14 arasında değişen üç kız çocuğunun verdiği ifadelerden yola çıkarak operasyon gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

 İstanbul, Aydın ve İzmir’den S.Ü., İ.B., İ.Ö., isimli  kız çocuğunu tuzağa düşürerek alkol, uyuşturucu ve cinsel istismarda bulundukları belirlenen 15 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Bu sabah saatlerinde Bodrum mahallelerinde çeşitli ev ve işyerlerinde yapılan operasyonlarda 15 kişi yakalanarak göz altına alındı.

Üç kız çocuğunun verdiği ifadeler ve yakalananları tespit etmelerinin ardından gözaltına alınan şahısların "Küçük yaştaki kız çocukların cinsel istismarı, çocuklara uyuşturucu ve uyarıcı madde içirilmesi ve teşvik edilmesi" suçlaması ile bugün akşam saatlerinde Bodrum adliyesine sevk edildi.

Kız çocuklarının memleketlerinden gelen ailelerine teslim edildikleri belirtildi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI