Bugun...


5 gündür kayıp Pınar’ın cenazesi ormanlık alanda bulundu
Tarih: 21-07-2020 08:54:59 Güncelleme: 21-07-2020 08:54:59 + -


Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Akyaka mahallesinde 5 gün önce kaybolan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’ i cenazesi ormanlık alanda bulundu. Gültekin’in boğularak öldürüldüğü iddia edildi.

facebook-paylas
Tarih: 21-07-2020 08:54

5 gündür kayıp Pınar’ın cenazesi ormanlık alanda bulundu

5 gündür kayıp Pınar’ın cenazesi ormanlık alanda bulundu

 

Muğla'nın Ula ilçesinde, 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in cansız bedeni Menteşe ilçesinde ormanlık alanda bulundu.

 

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi’nde yaşayan ve 5 gün önce aniden ortadan kaybolan 27 yaşındaki Pınar Gültekin’ in ailesi kayıp ihbarı yapmış , polis , jandarma ve AFAD Gültekin’i arama çalışmaları başlatmıştı.

 

AİLESİ MUĞLA’YA GELMİŞTİ

 

Dün sabah saatlerinde kızlarını bulmak için Muğla ‘ya gelen kardeşi Sibel Gültekin ile annesi Şefika Gültekin Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı'na giderek bilgi almaya çalıştı.  

 

 

CESEDİ ORMANLIK ALANDA BULUNDU

 

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine  Menteşe ilçesinin kırsal Yerkesik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bir kadın cesedi olduğu ihbarı geldi. Bölgeye giden ekiplerin yaptığı incelemede, cesedin  5 gündür kayıp olan Pınar Gültekin'e ait olduğu tespit edildi. Gültekin’in cenazesi otopsi için muğla Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken Gültekin’ in ormanlık alanda kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından boğularak öldürüldüğü iddia edildi.Acı haber Gültekin’in ailesine Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nde verildi.

 

OLAYLA İLGİLİ GÖZALTILAR VAR

 

Gültekin’in kaybolması ile ilgili polis yaptığı aramalarda en son birlikte görüldüğü ve kameralar tarafından tespit edilen AVM ‘deki 30 yaşlarındaki erkeği göz altına aldığı, konu ile ilgili üç kişinin ifadesine başvurulduğu öğrenildi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI