Bugun...


BODRUM BALKONLARINDA İSTİKLAL MARŞI COŞKUSU
Tarih: 23-04-2020 21:54:48 Güncelleme: 23-04-2020 23:28:48 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde saat tam 21.00’de balkonlarda İstiklal Marşı Coşkusu yaşandı.

facebook-paylas
Tarih: 23-04-2020 21:54

BODRUM BALKONLARINDA İSTİKLAL MARŞI COŞKUSU

 

BODRUM BALKONLARINDA İSTİKLAL MARŞI COŞKUSU

 

ANTERHABER - Bodrum’da  saatler 2100’i gösterdiğinde Bodrumlular balkonlara çıktı. Sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen İstiklal Marşı’nı evlerinin balkonlarında okudu. Birçok Bodrumlu ise evlerinin önünde bahçelerde , çalışanlar ise işyerlerinde marşımızı okudu.

 

 

Kızı , torunu ve damadı ile birlikte Torba mahallesindeki evinin balkonuna çıkarak üzerinde Ay Yıldızlı Milli Takım Forması ve Türk bayrakları ile balkona çıkan 80 yaşındaki Fehime Özkan duygulu anlar yaşanmasına neden oldu. Geçtiğimiz yıl Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Yılın Fair Play Ödülü’nü alan 100-200 ve 400 metrelerde Türkiye ve Balkan Şampiyonu master atlet Özkan “Çocukluğumdan beri hiçbir bayramı kaçırmadım, ilk kez böyle balkonda çocuklarım ve torunumla 23 Nisanı coşkuyla balkondan kutladım ve İstiklal Marşı’mızı gururla okudum” dedi.

 

 

Bodrum’un Turgutreis, Bitez, Ortakent-Yahşi , Gündoğan Çarşı ve Konacık mahallelerinde vatandaşlar Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile İstiklal Marşı’nı okudu. Yaklaşık 15 dakika süren coşku sonrası vatandaşlar evlerine girdi.

 

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI