Bugun...


Bodrum 'da işlettiği restoranın önüne kendisini astı.Borç bunalımı...
Tarih: 22-06-2020 11:10:54 Güncelleme: 13-08-2020 21:22:54 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde borç bunalımına giren restoran işletmecisi , işlettiği restoranın önüne kendini astı. Bu sabah saatlerinde vatandaşların işyerinin önündeki çardakta asılı olarak bulduğu işletmecinin ölümü şok etkisi yarattı.

facebook-paylas
Tarih: 22-06-2020 11:10

Bodrum 'da işlettiği restoranın önüne kendisini astı.Borç bunalımı...

İşlettiği restoranın önüne kendisini astı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Geriş Mahallesi’nde restoran işletmeciliği yapan bir çocuk babası 47 yaşındaki  Turhan Şalgam bu sabah saatlerinde işlettiği restoranın önündeki çardağa asılı olarak bulundu. Vatandaşların bulduğu Şalgam için polis ve 112 acil servis ekipleri olay yerine geldi.

Yalıkavak ve Geriş Mahallesi’nde çok sevilen bir işletmeci olduğu ve borçlarından ötürü bunalıma girmesi nedeniyle intihar ettiği belirtilen Şalgam asılı olduğu yerden indirilerek otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Şalgam’ın arkadaşlarından Ahmet Kurşun “Yılların işletmecisiydi, bugüne kadar borç nedir bilmezdi, ancak son bir yıldır üstüne de salgın dönemi girince işleri kötüye gitti, borcuna çok sadıktı, borçlarını ödeyemeyince gururuna yediremediğini düşündük, yoksa intihara yönelecek biri değildi” dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI