Bugun...


Sezon hazırlığı yapan su sporları merkezi alev alev yandı
Tarih: 09-05-2020 13:38:18 Güncelleme: 09-05-2020 14:04:18 + -


Yalıkavak mahallesinde sezona açılış hazırlığı yapılan su sporları merkezinde yangın çıktı, yangın güçlükle söndürülebildi.

facebook-paylas
Tarih: 09-05-2020 13:38

Sezon hazırlığı yapan su  sporları merkezi alev alev yandı

Sezon hazırlığı yapan su  sporları merkezi alev alev yandı

ANTERHABER - Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi Geriş mevkiinde ki Çökertme Caddesi üzerinde bulunan ve işletmeciliğini Okan Çelikkol’un yaptığı Blow Water Sports isimli işyerinde  bugün öğle saatlerinde yangın çıktı.

 

 

Yangın rüzgarın etkisi ile hızla büyürken yangına Yalıkavak Mahalle Muhtarı Ali Çınar ve su sporları merkezi çalışanları ilk müdahaleyi yangın tüpleri ile yaptı. Ardından olay yerine gelen iki itfaiye aracı yangına müdahale etti. Yangın da su sporları merkezinin şamandıraları ile su sporlarında kullanılan araç ve gereçler zarar gürdü. Zararın yaklaşık 60 bin TL. olduğu belirtildi.

Yangını duyup iş yerine gelen Okan Çelikkol büyük şok ve üzüntü yaşadı.

Yangın sırasında alevlerin yandaki tarlaya sıçrayıp kuru otları tutuşturması sonucu heyecan yaşandı, alevlere zamanında müdahale edildi.

Yangın yaklaşık bir saat de kontrol altına alınabildi. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangın ile ilgili polis soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI